DevOps Foundation Training

  • BUCURESTI - Connect Hub, Blv. Dacia, nr.99
  •    18 Martie 2016

Ia-ti certificarea in 16 ore la cursul DevOps Foundation. Cursul presupune o introducere in DevOps, ce reprezinta dificultatea in comunicare si colaborare dintre dezvoltatorii de software si specialistii IT.

Ia-ti certificarea in 16 ore la cursul DevOps Foundation. Cursul presupune o introducere in DevOps, ce reprezinta dificultatea in comunicare si colaborare dintre dezvoltatorii de software si specialistii IT. Acest curs te invata principiile de baza in construirea vocabularului DevOps si intelegerea principiilor si practicilor.

Examen:

Certificat: DevOps Foundation

Acreditor: DevOps Institute

Durata: 16 ore

Limba: engleza

Mod de examinare: 60 de minute, 40 de intrebari grila. Punctaj minim de promovare: 65%

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Yes We Dare #2

Participă la a doua sesiune de showcase a ecosistemului Dare Digital.

Citește tot arrow_forward

GPeC SUMMIT

E-Commerce și Digital Marketing în mijlocul celui mai important eveniment de profil din Europa de Est: Speakeri World-Class pentru prima dată în România, Content 100% practic, Expo cu 35+ companii top-notchNetworking cu participanți C-level din întreaga Europă, Festivitatea Gala Premiilor eCommerce – totul creat să te inspire. #CraftedToInspire...

Citește tot arrow_forward

Webstock 2020

Temele sunt alese cu mare atentie in fiecare an, pe baza celor mai noi tendinte in social media si comunicare de pe piata locala, dar si in urma propunerilor primite de la oamenii activi din comunitatea online.

Citește tot arrow_forward