DevTalks Cluj-Napoca 2018

  • CLUJ-NAPOCA - Sala Polivalentă
  •    16 Mai 2018

DevTalks este una dintre cele mai mari conferințe dedicată programatorilor din România, anul acesta anunțând o ediție specială în Cluj-Napoca.

DevTalks este una dintre cele mai mari conferințe dedicată programatorilor din România, anul acesta anunțând o ediție specială în Cluj-Napoca. Speakeri din toată lumea și liderii comunității de profil se reunesc la Cluj pentru a prezenta trenduri din domeniu, subiecte și tematici ce au la bază tehnologii și limbaje de programare folosite la nivel global. Printre cele mai importante subiecte ale evenimentului se numără: DevOps, tehnologii de dezvoltare a aplicațiilor Web și Mobile, Datafication, Automotive, Product Management și Java.

De asemenea, participanții vor putea adresa întrebări și vor putea interacționa cu speakerii și moderatorii în cadrul unor workshop-uri.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

The One with Java

Evenimentul este dedicat pasionaților de Java, oamenilor cu background tehnic, ce dezvoltă sisteme și aplicații software.

Citește tot arrow_forward