DevTalks Cluj-Napoca 2018

DevTalks este una dintre cele mai mari conferințe dedicată programatorilor din România, anul acesta anunțând o ediție specială în Cluj-Napoca.

  • Cluj Napoca, Cluj - Sala Polivalentă
  •    16 Mai 2018

DevTalks este una dintre cele mai mari conferințe dedicată programatorilor din România, anul acesta anunțând o ediție specială în Cluj-Napoca. Speakeri din toată lumea și liderii comunității de profil se reunesc la Cluj pentru a prezenta trenduri din domeniu, subiecte și tematici ce au la bază tehnologii și limbaje de programare folosite la nivel global. Printre cele mai importante subiecte ale evenimentului se numără: DevOps, tehnologii de dezvoltare a aplicațiilor Web și Mobile, Datafication, Automotive, Product Management și Java.

De asemenea, participanții vor putea adresa întrebări și vor putea interacționa cu speakerii și moderatorii în cadrul unor workshop-uri.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Voxxed Days Romania - Cluj

Aceste conferințe pentru developeri adună împreună public speakeri populari, developeri principali ai tehnologiilor open source renumite și profesioniști dornici să împărtășească cunoștințele și experiențele lor. Cu mai...

Citește tot

Techsylvania

Techsylvania reprezintă locul unde comunitatea de business și tehnologie se întâlnește pentru a se inspira și a învăța despre ultimele tendințe în domeniu. Techsylvania 2024 nu este doar o conferință; este o...

Citește tot

Romanian Testing Conference

Romanian Testing Conference este evenimentul de referință pentru întâlnirea cu vedetele industriei de software și testare software. 

Citește tot