Dezvoltarea aplicatiilor TDD cu JUnit 5 - Webinar

  • BUCURESTI - Online
  •    13 Decembrie 2018

Pe 13 Decembrie, Luxoft Training organizeaza un webinar cu tema JUnit 5 - Developing TDD applications. Participarea la webinar este gratuita. 

Junit este una dintre cele mai importante librarii third-party Java. Martin Fowler spunea despre aceasta librarie “Niciodata in domeniul software development atat de multi nu au datorat atat de mult catorva linii de cod.”

Pe 13 Decembrie in cadrul webinarului nostru veti avea ocazia sa faceti cunostinta cu Junit 5. Vom discuta despre principiile Test Driven Development si vom dezvolta o aplicatie folosind aceste principii.

 

Subiecte cheie

  • Elementele de baza ale unit testing
  • Junit 5 – arhitectura si functionalitati
  • De ce este important Test Driven Development
  • Dezvoltarea unei aplicatii TDD cu ajutorul Junit

Participarea la webinar este gratuita. 

 

Data: 13.12.2018 

Ora: 15:30-17:00 (GMT+2) 

Webinarul va fi in limba engleza.

Afla mai mult. 

Introduceți evenimentul în

Luxoft Training Europe

Luxoft Training Europe

Luxoft Training este divizia externa de training IT&C a Luxoft, una dintre cele mai mari companii de software si servicii informatice. Programele noastre de training sunt bazate pe cele mai noi tehnologii IT si includ subiecte din toata aria de software development: Programare (Java, .Net, Python etc)Software testingProject management in ITAgileBusiness AnalysisCursurile Luxoft Training se adreseaza atat specialistilor IT care vor sa isi imbunatateasca competentele in acest domeniu cat si companiilor care doresc sa isi pregateasca angajatii pentru a lucra cu cele mai noi tehnologii.

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din București și Sibiu

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți și cercetătorilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs de tehnologie alături de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul se va desfășura la nivel național în perioada martie - octombrie 2021 în cele 5 orașe.

Citește tot arrow_forward

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward

Digital Marketing Forum 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Citește tot arrow_forward