Dezvoltarea aplicatiilor TDD cu JUnit 5 - Webinar

  • BUCURESTI - Online
  •    13 Decembrie 2018

Pe 13 Decembrie, Luxoft Training organizeaza un webinar cu tema JUnit 5 - Developing TDD applications. Participarea la webinar este gratuita. 

Junit este una dintre cele mai importante librarii third-party Java. Martin Fowler spunea despre aceasta librarie “Niciodata in domeniul software development atat de multi nu au datorat atat de mult catorva linii de cod.”

Pe 13 Decembrie in cadrul webinarului nostru veti avea ocazia sa faceti cunostinta cu Junit 5. Vom discuta despre principiile Test Driven Development si vom dezvolta o aplicatie folosind aceste principii.

 

Subiecte cheie

  • Elementele de baza ale unit testing
  • Junit 5 – arhitectura si functionalitati
  • De ce este important Test Driven Development
  • Dezvoltarea unei aplicatii TDD cu ajutorul Junit

Participarea la webinar este gratuita. 

 

Data: 13.12.2018 

Ora: 15:30-17:00 (GMT+2) 

Webinarul va fi in limba engleza.

Afla mai mult. 

Introduceți evenimentul în

Luxoft Training Europe

Luxoft Training Europe

Luxoft Training este divizia externa de training IT&C a Luxoft, una dintre cele mai mari companii de software si servicii informatice. Programele noastre de training sunt bazate pe cele mai noi tehnologii IT si includ subiecte din toata aria de software development: Programare (Java, .Net, Python etc)Software testingProject management in ITAgileBusiness AnalysisCursurile Luxoft Training se adreseaza atat specialistilor IT care vor sa isi imbunatateasca competentele in acest domeniu cat si companiilor care doresc sa isi pregateasca angajatii pentru a lucra cu cele mai noi tehnologii.

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward