Digital Marketing Forum 2021

  •    14 - 15 Aprilie 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Anul acesta, pe 14-15 aprilie, #digitalforum21 revine cu o noua editie in mijlocul comunitatii specialistilor de marketing din Romania, reunind pe unii dintre cei mai buni practicieni din domeniu pentru a oferi idei noi, cele mai bune tactici de promovare si cele mai realiste tendinte ale momentului.

Prima zi a evenimentului aduce impreuna specialisti recunoscuti in marketing si comunicare online pentru a oferi participantilor un kit-ul de informatii necesar pentru 2021, sub forma a patru sesiuni inedite:

  • Digital Trends: Sharpening Your Online Marketing Focus
  • Digital Transformation: Differentiate Your Brand With a Customer-First Mindset
  • Creative Digital Experiences
  • Digital Marketing Innovations

A doua zi a evenimentului aduce o serie de prezentari sustinute de practicieni cu activitate recunoscuta in digital marketing, abordand unele dintre ce mai importante subiectele ale momentului:

  • Facebook & Instagram Advertising
  • Google & YouTube Marketing
  • Influencer Marketing Session
  • E-Mail Marketing & SEO Session

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

European Digital Commerce, powered by VTEX

European Digital Commerce, powered by VTEX, este un eveniment online interactiv dedicat comerțului electronic, care aduce laolaltă principalii jucători din (r)etail. 

Citește tot arrow_forward