Digital Marketing Forum 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Anul acesta, pe 14-15 aprilie, #digitalforum21 revine cu o noua editie in mijlocul comunitatii specialistilor de marketing din Romania, reunind pe unii dintre cei mai buni practicieni din domeniu pentru a oferi idei noi, cele mai bune tactici de promovare si cele mai realiste tendinte ale momentului.

Prima zi a evenimentului aduce impreuna specialisti recunoscuti in marketing si comunicare online pentru a oferi participantilor un kit-ul de informatii necesar pentru 2021, sub forma a patru sesiuni inedite:

  • Digital Trends: Sharpening Your Online Marketing Focus
  • Digital Transformation: Differentiate Your Brand With a Customer-First Mindset
  • Creative Digital Experiences
  • Digital Marketing Innovations

A doua zi a evenimentului aduce o serie de prezentari sustinute de practicieni cu activitate recunoscuta in digital marketing, abordand unele dintre ce mai importante subiectele ale momentului:

  • Facebook & Instagram Advertising
  • Google & YouTube Marketing
  • Influencer Marketing Session
  • E-Mail Marketing & SEO Session

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

SaaStock 2024

Considerată cea mai bună conferință SaaS pentru fondatori, executivi și investitori din Europa, acest eveniment oferă oportunități de networking cu factori de decizie din ecosistemul SaaS.

Citește tot

Voxxed Days Romania - Cluj

Aceste conferințe pentru developeri adună împreună public speakeri populari, developeri principali ai tehnologiilor open source renumite și profesioniști dornici să împărtășească cunoștințele și experiențele lor. Cu mai...

Citește tot

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot