Digital Marketing Forum 2021

  •    14 - 15 Aprilie 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Anul acesta, pe 14-15 aprilie, #digitalforum21 revine cu o noua editie in mijlocul comunitatii specialistilor de marketing din Romania, reunind pe unii dintre cei mai buni practicieni din domeniu pentru a oferi idei noi, cele mai bune tactici de promovare si cele mai realiste tendinte ale momentului.

Prima zi a evenimentului aduce impreuna specialisti recunoscuti in marketing si comunicare online pentru a oferi participantilor un kit-ul de informatii necesar pentru 2021, sub forma a patru sesiuni inedite:

  • Digital Trends: Sharpening Your Online Marketing Focus
  • Digital Transformation: Differentiate Your Brand With a Customer-First Mindset
  • Creative Digital Experiences
  • Digital Marketing Innovations

A doua zi a evenimentului aduce o serie de prezentari sustinute de practicieni cu activitate recunoscuta in digital marketing, abordand unele dintre ce mai importante subiectele ale momentului:

  • Facebook & Instagram Advertising
  • Google & YouTube Marketing
  • Influencer Marketing Session
  • E-Mail Marketing & SEO Session

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din București și Sibiu

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți și cercetătorilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs de tehnologie alături de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul se va desfășura la nivel național în perioada martie - octombrie 2021 în cele 5 orașe.

Citește tot arrow_forward

Descoperă secretele universului Google Cloud

Evenimentul Google Cloud pentru companii este unul ce trebuie să fie cuprins în agenda tuturor celor care vor să învețe mai multe despre beneficiile soluțiilor în cloud, pornind de la informații de bază.

Citește tot arrow_forward

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara

Innovation Labs, programul de accelerare pentru start-up-uri tehnice și mentorat pentru tineri antreprenori, studenți și cercetători, invită pasionații de tehnologie și inovare digitală să își materializeze ideile în cadrul Hackathoanelor și programelor de mentorat de 7 luni.

Citește tot arrow_forward