Digital Marketing Meetup Iasi #5

  • IASI - Clădirea Bursa Moldovei
  •    07 Februarie 2018

Digital Marketing Meetup revine cu entuziasm și cu subiecte alese cu interes și multă curiozitate.

Digital Marketing Meetup revine cu entuziasm și cu subiecte alese cu interes și multă curiozitate.

Așadar, miercuri, 7 februarie, de la ora 18:30, ne vedem la clădirea Bursa Moldovei, la cea de-a cincea întalnire, unde vom discuta despre SEO.

Alături de noi îl vom avea pe Razvan Gavrilas, fondator și Chief Architect cognitiveSEO și BrandMentions.com. Cu peste 15 ani de experiență în online marketing, timp de o oră, ne va povești despre “Tehnici și Strategii de Ultimă Generație pentru a îți crește Traficul Organic din Google”. Very exciting!

La fel de exciting e că Răzvan vine însoțit de Cornelia Cozmiuc, Digital Strategist la cognitiveSEO, și Adrian Cojocariu, SEO Analyst la cognitiveSEO. În partea a doua a întâlnirii, toți trei vor coordona câte un grup de discuție pentru a aprofunda tema aleasă.

Și mai cool e că vă puteți alege grupul în funcție de experiența pe care o aveți: beginners, mid și advanced.

Înscrieți-vă cu încredere și entuziasm aici: https://nvite.com/DMMIasi/lde1rr

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

JS Camp

Ediția din 2021 JSCamp Romania va reuni  experti Java Script internationali si locali, ce vor impartasi timp de o zi secretele „celui mai popular limbaj de programare web”. Evenimentul cuprinde conferinte si workshop-uri intensive despre tendintele in web development, studii de caz si experiente internationale, tehnologii open- web, metodologii si tool-uri avansate. ...

Citește tot arrow_forward

Webstock 2020

Temele sunt alese cu mare atentie in fiecare an, pe baza celor mai noi tendinte in social media si comunicare de pe piata locala, dar si in urma propunerilor primite de la oamenii activi din comunitatea online.

Citește tot arrow_forward

Smart Cities of Romania 2020

SCoR CLUSTER are la bază atât experiența organizării cu succes a evenimentului anual Smart Cities of Romania, cât și expertiza de specialitate a consorțiului: ARTS, CNR-CME, ITS Events Management și ITS Romania

Citește tot arrow_forward