Digital Marketing Meetup Iasi #5

  • IASI - Clădirea Bursa Moldovei
  •    07 Februarie 2018

Digital Marketing Meetup revine cu entuziasm și cu subiecte alese cu interes și multă curiozitate.

Digital Marketing Meetup revine cu entuziasm și cu subiecte alese cu interes și multă curiozitate.

Așadar, miercuri, 7 februarie, de la ora 18:30, ne vedem la clădirea Bursa Moldovei, la cea de-a cincea întalnire, unde vom discuta despre SEO.

Alături de noi îl vom avea pe Razvan Gavrilas, fondator și Chief Architect cognitiveSEO și BrandMentions.com. Cu peste 15 ani de experiență în online marketing, timp de o oră, ne va povești despre “Tehnici și Strategii de Ultimă Generație pentru a îți crește Traficul Organic din Google”. Very exciting!

La fel de exciting e că Răzvan vine însoțit de Cornelia Cozmiuc, Digital Strategist la cognitiveSEO, și Adrian Cojocariu, SEO Analyst la cognitiveSEO. În partea a doua a întâlnirii, toți trei vor coordona câte un grup de discuție pentru a aprofunda tema aleasă.

Și mai cool e că vă puteți alege grupul în funcție de experiența pe care o aveți: beginners, mid și advanced.

Înscrieți-vă cu încredere și entuziasm aici: https://nvite.com/DMMIasi/lde1rr

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

The One with Java

Evenimentul este dedicat pasionaților de Java, oamenilor cu background tehnic, ce dezvoltă sisteme și aplicații software.

Citește tot arrow_forward

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din București și Sibiu

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți și cercetătorilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs de tehnologie alături de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul se va desfășura la nivel național în perioada martie - octombrie 2021 în cele 5 orașe.

Citește tot arrow_forward

Descoperă secretele universului Google Cloud

Evenimentul Google Cloud pentru companii este unul ce trebuie să fie cuprins în agenda tuturor celor care vor să învețe mai multe despre beneficiile soluțiilor în cloud, pornind de la informații de bază.

Citește tot arrow_forward