Do It Yourself RabarburaERP pentru industria alimentara

  •    08 Aprilie 2021

Elastoffice anunta organizarea webinarului “Do It Yourself RabarburaERP pentru industria alimentara”, in data de 8 aprilie, la ora 10.

 

“DIY RabarburaERP este un concept nou in domeniul implementarii solutiilor de tip ERP pe care l-am dezvoltat pentru industria procesatoare de carne, astfel incat orice companie care activeaza in aceasta industrie sa isi poata implementa solutia RabarburaERP intr-un mod usor, fara ajutorul unor consultanti”, a transmis Mircea Munteanu, managerul Elastoffice Romania.

Modul in care este structurat RabarburaERP pentru industria procesatoare de carne permite derularea procesului de implementare in sistem DIY.

Beneficiile implementarii DIY RabarburaERP:

- Reduce costurile presupuse de consultanta la implementare;

- Implementarea poate fi realizata gradual, astfel permite crearea unui ritm propriu;

- Ofera libertate de decizie si de a face schimbari rapid;

- Procesul de invatare a utilizarii solutiei este adaptat diferitelor tipuri de persoane din companie.

“Toata lumea stie ca trebuie sa ai lucru' tau. Da parca si mai fain ii atunci cand ti-l si faci singur. rabarburaERP iti livreaza tot ce ai nevoie pentru a-ti instala singur propriul sistem de administrare a afacerii. Cand poti! Cum vrei! Cat iti permiti! La urma urmei tu esti sefu'!”, a adaugat managerul Elastoffice.

Cei interesati sa participle la webinar se pot inscrie accesand link-ul: https://erp.rabarbura.ro/webinar8aprilie/

Introduceți evenimentul în

Elastoffice Romania Srl

Elastoffice Romania Srl

Elastoffice Romania a dezvoltat si comercializeaza rabarburaERP, sistemul ERP pentru IMM-uri, incepand cu 100 EUR / luna!Un sistem cu adevarat integrat, creat in Romania: CRM, Vanzari, Achizitii, HRM, DMS, MRP, Contabilitate, Stocuri si multe alte module.

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

ecomTeam 2021

Pentru ediția 2021 a ecomTEAM, organizatorii au pregătit 2 zile de eCommerce intensiv care va include panouri de discuții, ateliere și prezentări menite să vă ofere toate ingredientele necesare pentru o afacere online de succes.

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

European Digital Commerce, powered by VTEX

European Digital Commerce, powered by VTEX, este un eveniment online interactiv dedicat comerțului electronic, care aduce laolaltă principalii jucători din (r)etail. 

Citește tot arrow_forward