DreamHack

  • BUCURESTI
  •    16 Septembrie 2016

DreamHack a ajuns la cea de-a 7-a ediție în România, iar în această toamnă, între 16-18 septembrie, DreamHack Bucharest 2016 va aduce fanilor una dintre cele mai importante competiții CS:GO din Europa, Turneul DreamHack ZOWIE Open 2016, care va aduce pe scena bucureșteană 8 echipe celebre de CS:GO care se vor lupta pentru glorie și premii de 100.000 USD

DreamHack a ajuns la cea de-a 7-a ediție în România, iar în această toamnă, între 16-18 septembrie, DreamHack Bucharest 2016 va aduce fanilor una dintre cele mai importante competiții CS:GO din Europa, Turneul DreamHack ZOWIE Open 2016, care va aduce pe scena bucureșteană 8 echipe celebre de CS:GO care se vor lupta pentru glorie și premii de 100.000 USD:

Virtus.Pro
Faze Clan
EnVyUs
Gambit Gaming
Team X
Team Dignitas
Cloud9
Flipsid3

Românii au arătat că sunt nu doar fani Hearthstone, dar și jucători buni, astfel că PGL Bucharest Tavern Tales 2016, cu premii totale de 25.000 de dolari, revine la DreamHack Bucharest.

PGL Arcade, zona unde an de an s-au adunat pasionații de jocuri pe console, trece la nivelul următor: turneu cu premii de 3.000 de dolari! PGL Arcade Challenge va premia cei mai buni jucători de Street Fighter V, Fifa 2016 și Mortal Kombat X.

PGL 1v1 Arena va fi și la această ediție locul unde amatorii pot trăi experiențele unui jucător profesionist. În fiecare zi din cele trei se organizează turnee cu premii, la turnee de sport electronic precum: CS:GO, Hearthstone și League of Legends.

PGL Streaming Area adună youtuberii și streamerii tăi preferați. Vino să te joci cu ei, să te fotografiezi sau să-ți iei autografe de la cei mai în vogă streameri.

Secret Shop te așteaptă cu tricouri, căciuli, șepci, mini-plușuri sau jucării pentru toți fanii CS:GO, LoL, Dota 2 sau Minecraft.

Așa că nu rata cel mai mare festival digital din țară și ia-ți biletul de pe shop.computergames.ro.

Biletele DreamHack Bucharest 2016 sunt disponibile și în rețeaua bilete.ro: Oficiile Poștei Române, magazinele Germanos, Inmedio, alte puncte de vanzare partenere Bilete.ro (Casieria Palatul National al Copiilor Bucuresti, Casieria Metrou Unirii 1 Bucuresti).

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

Conferința Națională de Confidențialitate și Protecția Datelor PR!VACY ROMANIA 2021

Conferința Națională de Confidențialitate și Protecția Datelor este organizată online în perioada 29-30 Ianuarie 2021, reușind să mobilizeze și să coaguleze principalii actori din acest domeniu, facilitând dialogul între părți.

Citește tot arrow_forward

#NEXTFinTech DEMO DAY

Techcelerator anunță NextFinTech Demo Day, evenimentul în care cele 11 start-up-uri selectate în programul de accelerare își vor prezenta ideile de business în fața unei audiențe formate din investitori români și străini, specialiști IT, pasionați de tehnologie. După o perioadă de 3 luni de mentorat, cele 11 start-up-uri au posibilitatea de a atrage investi...

Citește tot arrow_forward