ecomTeam

  •    28 - 29 Septembrie 2020

ecomTEAM - A new era for the Romanian E-commerce industry va avea loc în data de 28-29 septembrie, aducând în aceeași platformă online speakeri locali și internaționali, care vor discuta despre ultimele trenduri din industrie.

Specialiști în SEO și digital marketing, reprezentanți ai celor mai importanți jucători din retailul online și din piața de curierat, alături de managerii din spatele platformelor SaaS de E-commerce, alcătuiesc panelurile de discuții din cadrul ecomTEAM, la care te poți înscrie aici: https://www.ecomteam.ro/2020/ 

Criza creată de pandemia de COVID-19 a venit cu schimbări semnificative în rândul obiceiurilor de consum, iar strategiile de marketing trebuie adaptate în așa fel încât să ai o rată de conversie care să îți mențină business-ul pe linia de plutire. ecomTeam propune paneluri dedicate în acest sens, asemenea celui denumit ”Cum îți aranjezi magazinul online și campaniile într-o perioadă marcată de incertitudini”, dar și workshop-uri susținute de către specialiști de la Google, DWF sau Omniconvert

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Codiax 2021

Codiax, singurul și cel mai mare eveniment din Europa de Est dedicat exclusiv fenomenului Deep Tech va avea loc între 13-14 mai, pe platforma Hopin.

Citește tot arrow_forward

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward