EcomTEAM 2019

  • BRASOV - Hotel Kronwell
  •    27 - 28 Martie 2019

ecomTEAM 2019, team building-ul eCommerce-ului romanesc, va avea loc anul acesta pe 27 si 28 martie la Hotel Ramada, Brasov. Pentru prima oara, speaker-ul international Mark Rhodes, cu peste 1.000 de referinte pozitive, autor de carti, antreprenor de succes si coach pentru companii gigant precum KLM UK, HSBC, RBS sau The Wimbledon Club va fi prezent in Romania, in cadrul evenimentului ecomTEAM.

ecomTEAM se adreseaza magazinelor online si celor care vor sa se extinda in comertul electronic, furnizorilor de servicii (procesatori, banci, customer service), specialistilor in logistica si marketing, precum si producatorilor.

Conferinta si workshop-urile ecomTEAM se remarca prin speakeri de top si continut adresat companiilor care doresc sa evolueze si sa puna in practica, rapid, cele mai noi instrumente si tendinte in domeniu.

La editia trecuta am avut:

▶ 300 de participanti
▶ 145 magazine online
▶ 25 speakeri

De ce sa participi?

▶ ecomTEAM este organizat intr-un cadru business exceptional in Brasov, fiind un prilej de networking extrem de valoros, cu 100% focus pe afacerea ta.

▶ Invitam speakeri de top locali si internationali, magazine online de toate dimensiunile, cele mai noi startup-uri din eCommerce si cei mai tari furnizori de servicii.

▶ Prezentam in exclusivitate studii de piata despre starea pietei de eCommerce locale, completam cu dezbateri si interactiune sporita cu audienta.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

The One with Java

Evenimentul este dedicat pasionaților de Java, oamenilor cu background tehnic, ce dezvoltă sisteme și aplicații software.

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

Cybersecurity - Powerful security made simple

Cybersecurity - Powerful security made simple, dedicat profesioniștilor IT și specialiștilor în cybersecurity, este împărțit pe două direcții: Enterprise Security și Hardware Security și va dezbate provocările cu care se confruntă industria în această perioadă dificilă.

Citește tot arrow_forward