EcomTEAM 2019

ecomTEAM 2019, team building-ul eCommerce-ului romanesc, va avea loc anul acesta pe 27 si 28 martie la Hotel Ramada, Brasov. Pentru prima oara, speaker-ul international Mark Rhodes, cu peste 1.000 de referinte pozitive, autor de carti, antreprenor de succes si coach pentru companii gigant precum KLM UK, HSBC, RBS sau The Wimbledon Club va fi prezent in Romania, in cadrul evenimentului ecomTEAM.

  • Brasov, Brasov - Hotel Kronwell
  •    27 - 28 Martie 2019

ecomTEAM se adreseaza magazinelor online si celor care vor sa se extinda in comertul electronic, furnizorilor de servicii (procesatori, banci, customer service), specialistilor in logistica si marketing, precum si producatorilor.

Conferinta si workshop-urile ecomTEAM se remarca prin speakeri de top si continut adresat companiilor care doresc sa evolueze si sa puna in practica, rapid, cele mai noi instrumente si tendinte in domeniu.

La editia trecuta am avut:

▶ 300 de participanti
▶ 145 magazine online
▶ 25 speakeri

De ce sa participi?

▶ ecomTEAM este organizat intr-un cadru business exceptional in Brasov, fiind un prilej de networking extrem de valoros, cu 100% focus pe afacerea ta.

▶ Invitam speakeri de top locali si internationali, magazine online de toate dimensiunile, cele mai noi startup-uri din eCommerce si cei mai tari furnizori de servicii.

▶ Prezentam in exclusivitate studii de piata despre starea pietei de eCommerce locale, completam cu dezbateri si interactiune sporita cu audienta.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

ecomTEAM 2024

Călătoria ecomTEAM va continua în 2024 cu cea de-a 14-a ediție a unuia dintre cele mai importante evenimente de comerț electronic din regiune.  

Citește tot