Edge Design Talks #3

CLUJ-NAPOCA

online
16 - 18 februarie 2018    

Edge Design Talks este prima conferință din Cluj-Napoca dedicată tematicilor precum: design grafic, digital, UI, UX. Pentru cea de-a treia ediție, organizată anul acesta în perioada 16-18 februarie 2018, speakeri locali și internaționali vor introduce participanții în cele mai discutate subiecte din tehnologie, inclusiv AR și VR, iar reprezentanți ai celor mai cunoscute agenții din Amsterdam, Berlin, Copenhaga, Viena sau Florența vor prezenta trenduri în design.

Conținutul prezentat în cadrul conferinței va fi în limba engleză.

Biletele vor asigura acces la dezbateri, prezentări, petrecerile și concertele organizate, dar nu vor include accesul la workshop-uri sau la evenimentele private.

Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro

Pentru informații suplimentare accesați site-ul evenimentului.

Introduceți evenimentul în

2018-02-16

2018-02-18

Yes

Yes

1

1

2018-02-16

alte Evenimente it&c

BRD FIRST Tech Challenge Romania

23 - 25 februarie 2018

BRD FIRST Tech Challenge Romania | Cel mai mare campionat de robotica pentru elevi de liceu din Romania - sezon #2

citeste tot

România participă la cel mai mare hackathon pe teme juridice din lume GLOBAL LEGAL HACKATHON ROMANIA

23 - 25 februarie 2018

Pentru cei care vor să-și pună codul la bătaie pentru un sistem juridic românesc mai bun și mai aproape de actualitatea tehnologică a secolului 21, Casa de avocatură Hristescu & Partners și Casa de avocatură Bulboacă și Asociații, alături de TechHub, aduc în România cel mai mare hackathon pe teme juridice din lume și primul astfel de eveniment organizat la noi în țară.

citeste tot

Social Media Summit 2018

28 februarie 2018

Social media este amplificatorul interacțiunii consumatorilor cu brandurile și mediul preferat de transmitere și comunicare a experienței de brand. Cel mai important eveniment despre social media îți oferă ocazia să cunoști în offline oamenii care fac istorie în online

citeste tot