EESTEC Olympics 7

  • BUCURESTI - Rectoratul UPB
  •    11 - 12 Noiembrie 2016

EESTEC Olympics revine anul acesta cu noi provocari, multe oportunitati si cu promisiunea unei experiente unice. Aflat la cea de-a saptea editie, EESTEC Olympics reuneste unii dintre cei mai buni studenti programatori si companii din domeniu.

EESTEC Olympics revine anul acesta cu noi provocari, multe oportunitati si cu promisiunea unei experiente unice. Aflat la cea de-a saptea editie, EESTEC Olympics reuneste unii dintre cei mai buni studenti programatori si companii din domeniu.

Proba principala consta intr-un maraton de programare ce se desfasoara pe o durata de 24 de ore, timp in care participantii, in echipe de 3 persoane, vor incerca sa gaseasca cea mai buna solutie, avand ca scop final dezvoltarea unei aplicatii si castigarea marilor premii: 1800€ pentru echipa de pe locul I, 1350€ pentru cei ce vor castiga locul al II-lea si 900€ pentru echipa de pe locul III. Daca echipa ta este printre cele 20 selectionate, va asteptam pe 11-12 noiembrie la linia de start, adica in holul AN al Rectoratului UPB, pentru a lua parte la cel mai tare maraton de programare din Politehnica!

In plus fata de competitia principala, EESTEC Olympics ofera studentilor posibilitatea de a participa la cele 3 concursuri de tip Side Challenge (pe datele 7-8-9 noiembrie), oferite de partenerii nostri: IBM, KPMG si Enevo. Acestea se desfasoara pe o durata de 6 ore, iar premiile sunt: 450€ - locul 1, 300€ - locul 2 si 150€ - locul 3. Vom reveni cu update-uri asupra acestora, in curand.

Iti poti inscrie echipa la eveniment accesand sectiunea Inscriere pana pe 1 noiembrie. Ulterior, vei primi un telefon pentru confirmare si pentru a afla data si ora la care echipa ta este asteptata pentru testul de preselectie, care va dura aproximativ 1 ora. Pentru a participa si la Side Challenge, testul va contine cateva intrebari in plus si va avea o durata mai mare (+30 minute pentru fiecare proba la care participantii se vor inscrie).

Despre partenerii nostri puteti afla mai multe atat in ziua evenimentului, cat si in ziua dedicata standurilor (10 noiembrie), cand puteti adresa intrebarile voastre reprezentantilor companiilor, in Rectoratul UPB. Printre partenerii de anul acesta se numara Google, Deutsche Bank, Avira, Canon, Ubisoft si altii.

Cu ajutorul partenerilor nostri Ubisoft, studentii beneficiaza de o zi de relaxare, cu jocuri, console si alte surprize.

Pentru a afla ultimele noutati, urmareste-ne pe pagina de facebook EESTEC Olympics.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

Conferința SKILLS of the FUTURE

Eveniment dedicat subiectului UpSkilling în care vom discuta cu peste 30 experți de top din mediul de business românesc care sunt ABILITATILE potrivite noii realități și CUM poți să le antrenezi rapid cu ajutorul soluțiilor bazate pe tehnologie, existente deja în piața locală de profil.

Citește tot arrow_forward