EESTEC Olympics 8

  • BUCURESTI - Biblioteca UPB
  •    04 - 05 Noiembrie 2017

După 7 ediţii anterioare pline de energie, lucru în echipă, stres, suspans şi voie bună, a venit timpul pentru EESTEC Olympics 8.

Programarea este una din pasiunile tale? Simţi că în ultima vreme nu ai mai primit nicio provocare în ceea ce priveşte acest domeniu? Vrei să înveți ceva nou dar nu îți găsești motivația? Ei bine, EESTEC LC Bucharest aduce soluţia pentru dezvoltarea ta în această sferă de activitate!

După 7 ediţii anterioare pline de energie, lucru în echipă, stres, suspans şi voie bună, a venit timpul pentru EESTEC Olympics 8.

EESTEC Olympics este un maraton de programare de 24 de ore, nume cunoscut în rândul studenţilor cu profil tehnic din Bucureşti. Evenimentul de tradiţie se extinde anul acesta la nivel național, iar EESTEC Bucharest așteaptă cu entuziasm înscriși din marile centre universitare din ţară precum Iaşi, Cluj-Napoca, Timişoara, Brașov şi Craiova, oferind cazare gratuită participanților la maraton. Te poţi înscrie în maraton împreună cu 2 prieteni până pe 20 octombrie pe www.eestec.ro/olympics. Vino la testele de preselcție și dacă ai şansa să faci parte din cele 20 de echipe selecţionate, vă aşteptăm în cadrul Bibliotecii UPB pe data de 4-5 noiembrie, cu o probă din domenii de actualitate în programare ce îți va testa inteligența, dar și creativitatea. Tot aici vei fi întâmpinat cu distracție, pizza caldă de la Domino’s, dulciuri de la Nestle și multe alte surprize!

Pe lângă marile premiile de anul ăsta: 1800€ pentru echipa de locul I, 1350€ pentru echipa de pe locul II şi 900€ pentru echipa care va câştiga locul III, fie că te-ai calificat la maraton sau nu, nu te lăsăm să pleci cu mâna goală! Vino pe 2 noiembrie la Stand&Fun Day, în Rectoratul UPB, și vei putea lua parte la tombole cu premii diverse la care orice student programator visează, de la componente hardware, la periferice sau cursuri IT. Șansele de câștig sunt mari, întrucât numai cei înscrisi la maraton și prezenți la ziua de Fun vor participa la extragere! Totodată, vei avea șansa să faci primii pași în carieră, intrând în contact direct cu companiile partenere și aflând despre oportunitățile pe care le oferă, precum Bitdefender, ING, Google, Academia Credis etc.

Te aşteptăm cu mai multe informaţii şi întrebări pe www.eestec.ro/olympics. Ne vedem la maraton!

 

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

The One with Java

Evenimentul este dedicat pasionaților de Java, oamenilor cu background tehnic, ce dezvoltă sisteme și aplicații software.

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din București și Sibiu

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți și cercetătorilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs de tehnologie alături de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul se va desfășura la nivel național în perioada martie - octombrie 2021 în cele 5 orașe.

Citește tot arrow_forward