Enpower Hackathon

  • BUCURESTI - TechHub, strada Nicolae Filipescu, nr.39-41
  •    04 Iunie 2016

Evenimentul marca TechHub este un concurs de coding ce se desfășoară pe parcursul a 24 de ore, în care participanții sunt invitați să-și folosească creativitatea și aptitudinile de design și coding în rezolvarea unor probleme reale de business. 

Evenimentul marca TechHub este un concurs de coding ce se desfășoară pe parcursul a 24 de ore, în care participanții sunt invitați să-și folosească creativitatea și aptitudinile de design și coding în rezolvarea unor probleme reale de business. 

Hackathon-ul se concentrează pe găsirea unor soluții inovative, care să ajute mii de oameni să-și folosească energia în mod eficient și să-și dezvolte produsele și serviciile. Totodată, produsele și serviciile tale pot fi adoptate de Enel, care pune la dispoziție soluții cu suport tehnic, de marketing și de vânzări.
La acest eveniment sunt așteptați studenți sau profesioniști pasionați de programare, marketing, design UX și dezvoltare sau strategie de business.
Ce variante de proiecte poate propune un participant?
Se așteaptă ca participanții să vină cu idei ce, la finalul hackathon-ului se pot transforma în prototip de produs: realizat astfel încât să facă mai ușoară înțelegerea modalităților prin care clienții utilizează energia în zilele noastre, pentru a face convenabilă, eficientă, mai puțin complicată și stresantă utilizarea energiei și a dispozitivelor și pentru îmbunătățirea experienței consumatorului.
Cum poți aplica la Hackathon?
• Înregistrează-te individual sau împreună cu echipa. Fiecare echipă trebuie să aibă minim 3 membri
• Alege una din provocări și înscrie ideea sau conceptul
Mentorii Hackathonului sunt profesioniști de top ce vor oferi consultanță pe parcursul competiției. Dacă te vei număra printre finaliști, vei avea ocazia de a lucra direct cu unul dintre ei:
• Alexandru Lăpușan, CEO Zitec
• Andrei Ganci, Manager de Produs la Adobe
• Constantin Crăciun, Manager de Proiect, OkapiStudi și co-fondator inventează.ro
• Dragoș Nicolaescu, Mentor Lifestyle Business și fondator Visionary Business Consultants
• Maria Diaconu, fondator Mozaic Works
• Radu Amarie, co-fondator Softbinator
• Radu Popovici, Manager de Proiect, Gemini Solutions
• Tudor Juravlea, Trainer la Școala Informală de IT
Totodată, șapte dintre membrii top managementului Enel, printre care CEO-ul companiei, Mchelle Grassi și ITC Country Managerul, Carlos Luque Larena le vor oferi constant participanților informații specifice industriei de energie electrică.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara

Innovation Labs, programul de accelerare pentru start-up-uri tehnice și mentorat pentru tineri antreprenori, studenți și cercetători, invită pasionații de tehnologie și inovare digitală să își materializeze ideile în cadrul Hackathoanelor și programelor de mentorat de 7 luni.

Citește tot arrow_forward

Digital Marketing Forum 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Citește tot arrow_forward

The One with Java

Evenimentul este dedicat pasionaților de Java, oamenilor cu background tehnic, ce dezvoltă sisteme și aplicații software.

Citește tot arrow_forward