European Digital Commerce, powered by VTEX

  •    12 Mai 2021

European Digital Commerce, powered by VTEX, este un eveniment online interactiv dedicat comerțului electronic, care aduce laolaltă principalii jucători din (r)etail. 

Discuții aprinse despre provocările omnichannel-ului “la +1 an de la izbucnirea COVID-19”, cum să te adaptezi noilor realități și, mai mult, cum să îți crești și dezvolți afacerea, profitând de evoluția înregistrată de eCommerce în ultimul an. Acestea vor fi doar câteva dintre subiectele atinse în această ediție din 12 mai a European Digital Commerce. Discuțiile vor fi axate pe sfaturi practice, date concrete și informații relevante, aplicabile. Evenimentul are loc LIVE pe platforma de evenimente virtuale IC Events.

Înregistrați-vă GRATUIT și profitați de toate funcționalitățile platformei virtuale: participanții vor putea vizita zonele de Networking și Expo, vor interacționa cu toți ceilalți participanți și vor schimba cărți de vizită virtuale care vor fi primite prin e-mail. 

European Digital Commerce powered by VTEX este organizat de VTEX Romania, in calitate de gazda a evenimentului, și de Wall-Street.ro.

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Cybersecurity - Powerful security made simple

Cybersecurity - Powerful security made simple, dedicat profesioniștilor IT și specialiștilor în cybersecurity, este împărțit pe două direcții: Enterprise Security și Hardware Security și va dezbate provocările cu care se confruntă industria în această perioadă dificilă.

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

Ziua Comunicatiilor 2021

Telecomunicatiile, vector de transformare digitalaBucuresti, 15 aprilie 2021, Hybrid Event, JW Marriott Bucharest Grand Hotel, LIVE

Citește tot arrow_forward