EY Intelligent Automation Regional Conference 2019

  • BUCURESTI - Radisson Blu Hotel
  •    17 Septembrie 2019

Peste 200 de participanți sunt așteptați la EY Intelligent Automation Regional Conference 2019, una dintre cele mai importante conferințe ce vizează tehnologiile automatizate.

Principalele tematici includ perspective ale pieței de consum, încrederea companiilor în procesele de transformare digitală, evenimentul incluzând o serie de workshop-uri și de paneluri inspiraționale.

De asemenea, eficientizarea proceselor și volumelor de date în contextul creșterii potențialului automatizării sau recrearea mediului tehnologic în vederea scalabilității și eficienței sunt câteva dintre subiectele workshop-urilor anunțate.

Lideri din domeniul automatizării, din România și din afara granițelor vor fi prezenți la eveniment.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din București și Sibiu

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți și cercetătorilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs de tehnologie alături de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul se va desfășura la nivel național în perioada martie - octombrie 2021 în cele 5 orașe.

Citește tot arrow_forward

Descoperă secretele universului Google Cloud

Evenimentul Google Cloud pentru companii este unul ce trebuie să fie cuprins în agenda tuturor celor care vor să învețe mai multe despre beneficiile soluțiilor în cloud, pornind de la informații de bază.

Citește tot arrow_forward

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward