EY Intelligent Automation Regional Conference 2019

  • BUCURESTI - Radisson Blu Hotel
  •    17 Septembrie 2019

Peste 200 de participanți sunt așteptați la EY Intelligent Automation Regional Conference 2019, una dintre cele mai importante conferințe ce vizează tehnologiile automatizate.

Principalele tematici includ perspective ale pieței de consum, încrederea companiilor în procesele de transformare digitală, evenimentul incluzând o serie de workshop-uri și de paneluri inspiraționale.

De asemenea, eficientizarea proceselor și volumelor de date în contextul creșterii potențialului automatizării sau recrearea mediului tehnologic în vederea scalabilității și eficienței sunt câteva dintre subiectele workshop-urilor anunțate.

Lideri din domeniul automatizării, din România și din afara granițelor vor fi prezenți la eveniment.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Conferința SKILLS of the FUTURE

Eveniment dedicat subiectului UpSkilling în care vom discuta cu peste 30 experți de top din mediul de business românesc care sunt ABILITATILE potrivite noii realități și CUM poți să le antrenezi rapid cu ajutorul soluțiilor bazate pe tehnologie, existente deja în piața locală de profil.

Citește tot arrow_forward

European Digital Commerce, powered by VTEX

European Digital Commerce, powered by VTEX, este un eveniment online interactiv dedicat comerțului electronic, care aduce laolaltă principalii jucători din (r)etail. 

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward