EY Intelligent Automation Regional Conference 2019

  • BUCURESTI - Radisson Blu Hotel
  •    17 Septembrie 2019

Peste 200 de participanți sunt așteptați la EY Intelligent Automation Regional Conference 2019, una dintre cele mai importante conferințe ce vizează tehnologiile automatizate.

Principalele tematici includ perspective ale pieței de consum, încrederea companiilor în procesele de transformare digitală, evenimentul incluzând o serie de workshop-uri și de paneluri inspiraționale.

De asemenea, eficientizarea proceselor și volumelor de date în contextul creșterii potențialului automatizării sau recrearea mediului tehnologic în vederea scalabilității și eficienței sunt câteva dintre subiectele workshop-urilor anunțate.

Lideri din domeniul automatizării, din România și din afara granițelor vor fi prezenți la eveniment.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

APEX on Autonomous Database - All in one place

Primul eveniment din toamna aceasta va avea ca tema Oracle Autonomous Database si se va desfasura la sediul Oracle Romania, Floreasca Park, sala GF01 parter.

Citește tot arrow_forward

go>tech world

go>tech world este ”casa economiei digitale din Europa Centrală și de Est”, locul unde profesioniștii din România și din regiune pot găsi mixul digital perfect pentru nevoile lor de business. Evenimentul oferă acces la sute de soluții tech B2B, insight-uri relevante și aplicabile de la experți pe diferite arii digitale și o semnificativă oportunitate de network...

Citește tot arrow_forward

SAFe® Scrum Master (SSM Certification)

In cadrul acestui training de doua zile participantii vor invata despre rolul unui Scrum Master intr-o organizatie SAFe. 

Citește tot arrow_forward