FIRST Tech Challenge Romania - Robotics Championship

  • BUCURESTI - Sala Polivalentă
  •    25 Martie 2017

Vino sa ii cunosti pe cei mai tari pusti din tehnologie la campionatul national de robotica pentru licee!

Vino sa ii cunosti pe cei mai tari pusti din tehnologie la campionatul national de robotica pentru licee!

Editia aceasta aduce impreuna 53 de echipe, din 48 de licee, 33 de orase din Romania. In total, 800 de elevi si-au pus mintea la contributie sa construiasca cate un robot de la zero.

Campionatul de robotica BRD FIRST Tech Challenge Romania powered by Vodafone isi propune sa incurajeze elevii de liceu sa isi dezvolte abilitati din domeniul stiintei, tehnologiei, ingineriei si matematicii, in timp ce invata despre importanta muncii in echipa si a inovatiei.

In cadrul unei caravane nationale au fost distribuite echipelor kit-urile de piese si componente de care elevii au nevoie pentru a putea construi robotii. De asemenea, elevii au avut acces si la webinarii si tutoriale online de proiectare, design si programare, alaturi de sesiuni de training live desfasurate la hub-ul de robotica FIRST Tech Challenge Hub din cadrul Universitatii Politehnice Bucuresti.

Dincolo de intrecerea intre robotii construiti de echipele participante, elevii vor trebui sa isi promoveze echipa si sa castige notorietate in comunitatile lor. Robotul declarat castigator al BRD FIRST Tech Challenge Romania powered by Vodafone va participa la Campionatul Mondial de Robotică organizat in St. Louis, SUA, in aprilie 2017.

Competitia este afiliata circuitului mondial de robotica FIRST USA (For Inspiration and Recognition of Science and Technology).

“FIRST este mai mult decat robotica. Robotii sunt un instrument pentru elevi prin care invata valori importante in viata. Copii se inscriu adesea fara sa stie la ce sa se astepte. La finalul sezonului competitional, ei pleca cu o noua viziune asupra vietii, asupra lor, pleaca cu incredere si cu un simt ca pot indeplini tot ce isi propun in viata”. - Dean Kamen, Fondatorul FIRST USA

Va asteptam la Sala Polivalenta in cele doua zile de competitie, 25-26 martie, sa luati parte la cea mai mare competitie de robotica si tehnologie. Veti lua parte la meciurile spectaculoase dintre robotii creati de cele 53 de echipe participante.

Intrarea este libera pentru public.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

The One with Java

Evenimentul este dedicat pasionaților de Java, oamenilor cu background tehnic, ce dezvoltă sisteme și aplicații software.

Citește tot arrow_forward

Descoperă secretele universului Google Cloud

Evenimentul Google Cloud pentru companii este unul ce trebuie să fie cuprins în agenda tuturor celor care vor să învețe mai multe despre beneficiile soluțiilor în cloud, pornind de la informații de bază.

Citește tot arrow_forward