From 0 to !0 #7: Symfony Workshop

  • BUCURESTI - TechHub, Parter, Strada Nicolae Filipescu 39-41
  •    27 Mai 2017

Ești pregătit pentru 7 ore de programare în cel mai utilizat framework de PHP? Sau dorești să îți actualizezi cunoștințele deja avute?

Ești pregătit pentru 7 ore de programare în cel mai utilizat framework de PHP? Sau dorești să îți actualizezi cunoștințele deja avute?

Mihai Nica, trainerul acestei ediții, cu peste 12 ani experiență în PHP și peste 5 în utilizarea frameworkului de Symfony, este pregătit să te îndrume în crearea unei aplicații de monitorizare a taskurilor pentru utilizatori, alături de paginile de înregistrare și autentificare. Tehnic vorbind, vei utiliza ORM (Doctrine), templating (Twig), dar și HTML și CSS, alături de Javascript. Ai nevoie doar de cunoștințe de bază de PHP și MySQL.

Ne vedem sâmbătă, 27 mai, de la 9:30 la TechHub!

Detalii și bilete la:  

https://www.eventbrite.com/e/from-0-to-0-7-symfony-workshop-tickets-34421411368 

Speaker: Mihai Nica

Data/Interval orar: sambata, 27 mai, 9:30 - 16:30

Locatie: TechHub

Nr de participanti: 20

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

European Digital Commerce, powered by VTEX

European Digital Commerce, powered by VTEX, este un eveniment online interactiv dedicat comerțului electronic, care aduce laolaltă principalii jucători din (r)etail. 

Citește tot arrow_forward