From 0 to !0 #7: Symfony Workshop

  • BUCURESTI - TechHub, Parter, Strada Nicolae Filipescu 39-41
  •    27 Mai 2017

Ești pregătit pentru 7 ore de programare în cel mai utilizat framework de PHP? Sau dorești să îți actualizezi cunoștințele deja avute?

Ești pregătit pentru 7 ore de programare în cel mai utilizat framework de PHP? Sau dorești să îți actualizezi cunoștințele deja avute?

Mihai Nica, trainerul acestei ediții, cu peste 12 ani experiență în PHP și peste 5 în utilizarea frameworkului de Symfony, este pregătit să te îndrume în crearea unei aplicații de monitorizare a taskurilor pentru utilizatori, alături de paginile de înregistrare și autentificare. Tehnic vorbind, vei utiliza ORM (Doctrine), templating (Twig), dar și HTML și CSS, alături de Javascript. Ai nevoie doar de cunoștințe de bază de PHP și MySQL.

Ne vedem sâmbătă, 27 mai, de la 9:30 la TechHub!

Detalii și bilete la:  

https://www.eventbrite.com/e/from-0-to-0-7-symfony-workshop-tickets-34421411368 

Speaker: Mihai Nica

Data/Interval orar: sambata, 27 mai, 9:30 - 16:30

Locatie: TechHub

Nr de participanti: 20

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara

Innovation Labs, programul de accelerare pentru start-up-uri tehnice și mentorat pentru tineri antreprenori, studenți și cercetători, invită pasionații de tehnologie și inovare digitală să își materializeze ideile în cadrul Hackathoanelor și programelor de mentorat de 7 luni.

Citește tot arrow_forward

Digital Marketing Forum 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Citește tot arrow_forward

The One with Java

Evenimentul este dedicat pasionaților de Java, oamenilor cu background tehnic, ce dezvoltă sisteme și aplicații software.

Citește tot arrow_forward