Fundaţia DevOps face traininguri cu certificare

  • BUCURESTI - Connect HUB, Bd. Dacia 99, Et4
  •    05 - 06 Noiembrie 2015

DevOps Foundation este un curs cu o durată de 16 ore ce oferă certificări participanților pe baza unor informații introductive în DevOps (comunicarea, colaborarea și integrarea a tot ceea ce înseamnă dezvoltarea de soluții software și a proceselor operaționale din domeniul IT). 

Despre DevOps Foundation

DevOps Foundation este un curs cu o durată de 16 ore ce oferă certificări participanților pe baza unor informații introductive în DevOps (comunicarea, colaborarea și integrarea a tot ceea ce înseamnă dezvoltarea de soluții software și a proceselor operaționale din domeniul IT). Cursul oferă primii pași în înțelegerea principiilor și practicilor de bază ale DevOps.

Durata cursului este de 16 ore.

Certificările și acreditările în urma absolvirii cursului sunt oferite de DevOps Foundation și DevOps Institute, durata acestuia fiind de 16 ore. Examenul final va fi online, cu o durată de 60 de minute și va consta în întrebări cu multiple opțiuni de selecție. Punctajul minim este de 65 (din 100).

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Cybersecurity - Powerful security made simple

Cybersecurity - Powerful security made simple, dedicat profesioniștilor IT și specialiștilor în cybersecurity, este împărțit pe două direcții: Enterprise Security și Hardware Security și va dezbate provocările cu care se confruntă industria în această perioadă dificilă.

Citește tot arrow_forward

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward

Descoperă secretele universului Google Cloud

Evenimentul Google Cloud pentru companii este unul ce trebuie să fie cuprins în agenda tuturor celor care vor să învețe mai multe despre beneficiile soluțiilor în cloud, pornind de la informații de bază.

Citește tot arrow_forward