Future Banking: FinTech edition

  • BUCURESTI - Sheraton Bucharest Hotel
  •    01 Octombrie 2019

Fiind cel mai mare eveniment de pe piata digitala banking, noi, la Future Banking, avem de asemenea o responsabilitate imensa in a incuraja ecosistemul local FinTech, motivand astfel fondatorii de startup sa se apropie de aceasta nisa si sa afle despre subiectele de interes din industria financiara, fie ele pozitive sau negative.

Organizatori isi doresc sa construiasca un ecosistem FinTech romanesc puternic, care va contura viitorul serviciilor financiare.
Incepand din aceasta toamna, Wall Street va demara cartografierea peisajului FinTech romanesc, creand prima harta completa din Romania, pentru aceasta nisa.

Participarea este GRATUITA - tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul din pagina. >> https://www.futurebanking.ro/fintechedition2019/register.html

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

Conferința SKILLS of the FUTURE

Eveniment dedicat subiectului UpSkilling în care vom discuta cu peste 30 experți de top din mediul de business românesc care sunt ABILITATILE potrivite noii realități și CUM poți să le antrenezi rapid cu ajutorul soluțiilor bazate pe tehnologie, existente deja în piața locală de profil.

Citește tot arrow_forward