Future Banking: FinTech edition

  • BUCURESTI - Sheraton Bucharest Hotel
  •    01 Octombrie 2019

Fiind cel mai mare eveniment de pe piata digitala banking, noi, la Future Banking, avem de asemenea o responsabilitate imensa in a incuraja ecosistemul local FinTech, motivand astfel fondatorii de startup sa se apropie de aceasta nisa si sa afle despre subiectele de interes din industria financiara, fie ele pozitive sau negative.

Organizatori isi doresc sa construiasca un ecosistem FinTech romanesc puternic, care va contura viitorul serviciilor financiare.
Incepand din aceasta toamna, Wall Street va demara cartografierea peisajului FinTech romanesc, creand prima harta completa din Romania, pentru aceasta nisa.

Participarea este GRATUITA - tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul din pagina. >> https://www.futurebanking.ro/fintechedition2019/register.html

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Descoperă secretele universului Google Cloud

Evenimentul Google Cloud pentru companii este unul ce trebuie să fie cuprins în agenda tuturor celor care vor să învețe mai multe despre beneficiile soluțiilor în cloud, pornind de la informații de bază.

Citește tot arrow_forward

Digital Marketing Forum 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Citește tot arrow_forward

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara

Innovation Labs, programul de accelerare pentru start-up-uri tehnice și mentorat pentru tineri antreprenori, studenți și cercetători, invită pasionații de tehnologie și inovare digitală să își materializeze ideile în cadrul Hackathoanelor și programelor de mentorat de 7 luni.

Citește tot arrow_forward