Future Banking

  • BUCURESTI - Online
  •    03 Iunie 2020 - 04 Iulie 2020

Dacă mobile banking-ul nu mai este un secret pentru tine și vrei să fii la curent cu toate inovațiile din lumea serviciilor financiare, vino alături de noi la Future Banking, cea mai importantă conferință de Fintech și digital banking din România.

Toate băncile care contează în zona serviciilor digitale, dar și FinTech-urile care au dezvoltat funcționalități complete pentru a face banking, vor fi prezente în cele două zile de dezbateri și key speech-uri.

Speakeri: ALINA Iacomi, Tribe Lead Digital, ING Bank Romania, Șerban Negrescu, Head of Product Management, Orange Money, Bogdan Neacșu, CEO CEC Bank, Cristian Mustață, Head of Digital Strategy BCR, MAXIMILIAN Schausberger, Head of Fintech Partnerships, Raiffeisen Bank International, COSMIN Vladimirescu, Country Manager, Romania & Croatia, Mastercard, KOSTAS Tovil, Senior Vice President, Merchant Solutions, TBI Bank, DORIAN Petrovici, Director, Head of Retail Projects & Data Analysis, Banca Transilvania.

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

European Digital Commerce, powered by VTEX

European Digital Commerce, powered by VTEX, este un eveniment online interactiv dedicat comerțului electronic, care aduce laolaltă principalii jucători din (r)etail. 

Citește tot arrow_forward