Future Banking

  • BUCURESTI - Online
  •    03 Iunie 2020 - 04 Iulie 2020

Dacă mobile banking-ul nu mai este un secret pentru tine și vrei să fii la curent cu toate inovațiile din lumea serviciilor financiare, vino alături de noi la Future Banking, cea mai importantă conferință de Fintech și digital banking din România.

Toate băncile care contează în zona serviciilor digitale, dar și FinTech-urile care au dezvoltat funcționalități complete pentru a face banking, vor fi prezente în cele două zile de dezbateri și key speech-uri.

Speakeri: ALINA Iacomi, Tribe Lead Digital, ING Bank Romania, Șerban Negrescu, Head of Product Management, Orange Money, Bogdan Neacșu, CEO CEC Bank, Cristian Mustață, Head of Digital Strategy BCR, MAXIMILIAN Schausberger, Head of Fintech Partnerships, Raiffeisen Bank International, COSMIN Vladimirescu, Country Manager, Romania & Croatia, Mastercard, KOSTAS Tovil, Senior Vice President, Merchant Solutions, TBI Bank, DORIAN Petrovici, Director, Head of Retail Projects & Data Analysis, Banca Transilvania.

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward

The One with Java

Evenimentul este dedicat pasionaților de Java, oamenilor cu background tehnic, ce dezvoltă sisteme și aplicații software.

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward