Future Banking

  • BUCURESTI - Online
  •    03 Iunie 2020 - 04 Iulie 2020

Dacă mobile banking-ul nu mai este un secret pentru tine și vrei să fii la curent cu toate inovațiile din lumea serviciilor financiare, vino alături de noi la Future Banking, cea mai importantă conferință de Fintech și digital banking din România.

Toate băncile care contează în zona serviciilor digitale, dar și FinTech-urile care au dezvoltat funcționalități complete pentru a face banking, vor fi prezente în cele două zile de dezbateri și key speech-uri.

Speakeri: ALINA Iacomi, Tribe Lead Digital, ING Bank Romania, Șerban Negrescu, Head of Product Management, Orange Money, Bogdan Neacșu, CEO CEC Bank, Cristian Mustață, Head of Digital Strategy BCR, MAXIMILIAN Schausberger, Head of Fintech Partnerships, Raiffeisen Bank International, COSMIN Vladimirescu, Country Manager, Romania & Croatia, Mastercard, KOSTAS Tovil, Senior Vice President, Merchant Solutions, TBI Bank, DORIAN Petrovici, Director, Head of Retail Projects & Data Analysis, Banca Transilvania.

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

go>tech world

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World), un manifesto al digitalizării adresat întregului ecosistem de business din Europa Centrală și de Est, are loc și anul acesta, însă online. 

Citește tot arrow_forward

ITFest

ITFest este un proiect cu tradiție în rândul celor pasionați de programare și adună, pe an ce trece, tot mai mulți participanți, atât din rândul elevilor de liceu, cât și din cel al studenților. Acesta oferă posibilitatea de a lua contact cu numeroase firme din mediul IT și de a creiona locurile de muncă într-un mod interactiv. ...

Citește tot arrow_forward

Webstock 2020

Temele sunt alese cu mare atentie in fiecare an, pe baza celor mai noi tendinte in social media si comunicare de pe piata locala, dar si in urma propunerilor primite de la oamenii activi din comunitatea online.

Citește tot arrow_forward