Future of VR

  • BUCURESTI - 360hub
  •    11 Octombrie 2019

Dacă ești pasionat de tehnologiile de ultimă generație sau doar vrei să descoperi tendințele în lumea realității virtuale, te așteptăm la acest eveniment.

Fă cunoștință cu cei 3 speakeri pentru care pasiunea pentru VR a însemnat fundația startup-urilor pe care le dețin.
Evenimentul este o oportunitate excelentă de a afla răspunsurile la toate întrebările pe care le ai despre domeniile în care tehnologia VR va fi prezentă în viitor. Te așteptăm într-o locație fresh, unde te vei număra printre primii care vor avea ocazia să testeze soluțiile pe care cei 3 tineri antreprenori le propun.


Locurile disponibile sunt în număr de 30 și se vor acorda primilor înscriși la următorul link:  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSc8pW3sebx625hiH8ZsUXC-86b0C_IwxUx0b-Ce7lHhNcwkfQ/viewform

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward