Gaming Marathon

  •    28 Martie 2021

Gaming Marathon connected by Vodafone & powered by Amber // 28 martie - Cel mai mare eveniment online de gaming din România aniversează un an!

Pentru că martie este luna femeii, vom vorbi despre importanța de a avea mai multe femei în gaming și le vom încuraja să urmeze o carieră în industria dezvoltatoare de jocuri video, content creation sau în esports. Participă alături de creatorii de conținut favoriți și joacă cele mai tari jocuri ale momentului la primul eveniment online de gaming al anului pe www.gaming-marathon.ro și pe stream-urile invitaților începând cu ora 10:00.Toți creatorii au pregătit concursuri, turnee si multe surprize pe canalele lor de Youtube și Twitch.

Mai multe info și programul vor fi actualizate pe www.gaming-marathon.ro

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

ecomTeam 2021

Pentru ediția 2021 a ecomTEAM, organizatorii au pregătit 2 zile de eCommerce intensiv care va include panouri de discuții, ateliere și prezentări menite să vă ofere toate ingredientele necesare pentru o afacere online de succes.

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward