Geek UP!

  • BRASOV - RIA Solutions Group Brasov Technology center
  •    16 Noiembrie 2017

Seria de evenimente Geek anunță următorul eveniment de tehnologie din Brașov, organizat de RIA Solutions Group. 

Seria de evenimente Geek anunță următorul eveniment de tehnologie din Brașov, organizat de RIA Solutions Group. Acesta va avea în vizor 3 developeri de tehnologii Microsoft, ce vor prezenta 2 teme extrem de interesante:

  1. Introducere în microserviciile dezvoltate cu ajutorul Azure Service Fabric

Tehnologia este extrem de dinamică, iar trendurile indică un set de beneficii tot mai mare al folosirii arhitecturi de microservicii pentru dezvoltarea aplicațiilor software în raport cu tot ceea ce înseamnă creșterea business-urilor din punctul de vedere al relevanței, scalabilității și managementului efectiv.

  1. Avantajele Azure SQL în poziționarea tabelelor

Evenimentul va începe cu ora 18 și va fi găzduit de RIA Solutions Group Brasov Technology center. 

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Smart Cities of Romania 2020

SCoR CLUSTER are la bază atât experiența organizării cu succes a evenimentului anual Smart Cities of Romania, cât și expertiza de specialitate a consorțiului: ARTS, CNR-CME, ITS Events Management și ITS Romania

Citește tot arrow_forward

Webstock 2020

Temele sunt alese cu mare atentie in fiecare an, pe baza celor mai noi tendinte in social media si comunicare de pe piata locala, dar si in urma propunerilor primite de la oamenii activi din comunitatea online.

Citește tot arrow_forward

Bucuresti Business Days 2020

Evenimentele Business Days sunt create cu scopul de a ajuta mediul de afaceri regional de a gasi raspunsuri la provocari, solutii la probleme, oportunitati de dezvoltare personala, profesionala si a afacerilor. Evenimentele Business Days sunt recunoscute pentru faptul ca pe durata lor creaza diverse contexte care incurajeaza interactiunea dintre participanti, speakeri si parteneri, ...

Citește tot arrow_forward