Global FinTech Hackathon

  • BUCURESTI - Banca Transilvania (Sos. Bucuresti – Ploiesti nr. 43
  •    27 - 28 Iulie 2019

Banca Transilvania,Tech Source Consulting si Techventures organizeaza Global Fintech Hackathon, competitie dedicata designerilor si developerilor pentru dezvoltarea de solutii FinTech. 

Competitia va reuni la start 12 echipe de designeri si developeri. Acestia vor dezvolta solutii pentru produsele si serviciile bancare, integrand noile tehnologii care au legatura cu managementul riscului, trading, investitii, personal finance, big data, retail banking si regulatory compliance, conform unui comunicat de presa emis de catre banca.

• Castigatorii vor beneficia gratuit de un program de mentorat in cadrul Techventures, timp de 3 luni.
• Premiile sunt urmatoarele: 3.000 euro (Locul I), 2.000 euro (Locul II), 1.000 euro (Locul III), 500 euro (Premiul publicului), respectiv 500 euro (Golden Buzzer).
• Mentorarea echipelor in timpul hackathonului si jurizarea vor fi facute de investitori, consultanti financiari, business angels si reprezentanti FinTech.

Inscrierile la Global FinTech Hackathon se pot face AICI!

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din București și Sibiu

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți și cercetătorilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs de tehnologie alături de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul se va desfășura la nivel național în perioada martie - octombrie 2021 în cele 5 orașe.

Citește tot arrow_forward

Digital Marketing Forum 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward