Gomag Meetup Bucuresti

  • BUCURESTI - Crystal Palace Ballrooms in Bucuresti, Calea Rahovei 198A
  •    12 Februarie 2020

Inscrie-te gratuit la Gomag MeetUp Bucuresti si primeste cele mai performante strategii pentru un nou an plin de vanzari profitabile pe piata de eCommerce!

Cand? Pe 12 februarie, de la ora 16:00 pana la 21:00. Unde? La Crystal Palace Ballrooms in Bucuresti, Calea Rahovei 198A, Sector 5.

Locurile disponibile sunt limitate la 200 de participanti si, din experienta evenimentelor trecute, acestea se ocupa mai repede decat iti vine sa crezi.

Inscrierile sunt deschise pana marti, 11 februarie sau pana se ocupa toate locurile. Asigura-ti locul acum!


Gomag MeetUp Bucuresti e mai mult decat o alta conferinta.


Pe 12 februarie iti punem pe tava informatii in valoare de mii de euro si cativa zeci de ani de experienta activa in piata - oameni de afaceri de succes din Romania, de la care vei descoperi retete de business exceptionale, pe care sa le aplici mai departe pentru magazinul tau online.

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward

Descoperă secretele universului Google Cloud

Evenimentul Google Cloud pentru companii este unul ce trebuie să fie cuprins în agenda tuturor celor care vor să învețe mai multe despre beneficiile soluțiilor în cloud, pornind de la informații de bază.

Citește tot arrow_forward

The One with Java

Evenimentul este dedicat pasionaților de Java, oamenilor cu background tehnic, ce dezvoltă sisteme și aplicații software.

Citește tot arrow_forward