Gomag Meetup Bucuresti

  • BUCURESTI - Crystal Palace Ballrooms in Bucuresti, Calea Rahovei 198A
  •    12 Februarie 2020

Inscrie-te gratuit la Gomag MeetUp Bucuresti si primeste cele mai performante strategii pentru un nou an plin de vanzari profitabile pe piata de eCommerce!

Cand? Pe 12 februarie, de la ora 16:00 pana la 21:00. Unde? La Crystal Palace Ballrooms in Bucuresti, Calea Rahovei 198A, Sector 5.

Locurile disponibile sunt limitate la 200 de participanti si, din experienta evenimentelor trecute, acestea se ocupa mai repede decat iti vine sa crezi.

Inscrierile sunt deschise pana marti, 11 februarie sau pana se ocupa toate locurile. Asigura-ti locul acum!


Gomag MeetUp Bucuresti e mai mult decat o alta conferinta.


Pe 12 februarie iti punem pe tava informatii in valoare de mii de euro si cativa zeci de ani de experienta activa in piata - oameni de afaceri de succes din Romania, de la care vei descoperi retete de business exceptionale, pe care sa le aplici mai departe pentru magazinul tau online.

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward