Google Cloud for Business

  •    25 Noiembrie 2020

Vrei să afli cum îți pot ajuta afacerea aplicațiile Google? 

 

Alătură-te evenimentului online „Google Cloud for Business”, care va avea loc pe 25 noiembrie 2020. În timpul întâlnirii, prezentatorii vor aborda subiecte precum:

  •  Google Workspace vs Gmail - ce ar trebui să aleg pentru compania mea?
  • Scalarea companiei fără a modifica numărul de angajați
  • Gestionarea dispozitivelor companiei
  • Cum Google Workspace protejează utilizatorii de amenințările cibernetice?

Înregistrează-te gratuit pe site: http://bit.ly/event-google-cloud-for-business 

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward