GPeC Summit

  • BUCURESTI
  •    16 - 18 Mai 2017
GPeC - de 12 ani evenimentul de referință în eCommerce și Marketing Online

Leaderii pieței de eCommerce și speakeri internaționali te invită la cel mai important eveniment de eCommerce & Marketing Online din Europa Centrală și de Est. Te așteaptă trei zile spectaculoase de conferințe, workshop-uri, expo și networking cu elita industriei.

Înscrie-te în Competiția GPeC până pe 28 aprilie 2017 (inclusiv) la prețul special de doar 359 EUR + TVA!

Începând cu 29 aprilie, prețul înscrierii va fi 399 EUR + TVA.

În plus, îți asiguri 1 loc gratuit la evenimentele GPeC Summit 16-17-18 Mai 2017 și Noiembrie 2017 și primești Marca de Încredere Trusted.ro, împreună cu sistemul de feedback Opinii de Încredere (gratuit pentru 12 luni).

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Conferința SKILLS of the FUTURE

Eveniment dedicat subiectului UpSkilling în care vom discuta cu peste 30 experți de top din mediul de business românesc care sunt ABILITATILE potrivite noii realități și CUM poți să le antrenezi rapid cu ajutorul soluțiilor bazate pe tehnologie, existente deja în piața locală de profil.

Citește tot arrow_forward