GPeC Summit

  • BUCURESTI
  •    16 - 18 Mai 2017
GPeC - de 12 ani evenimentul de referință în eCommerce și Marketing Online

Leaderii pieței de eCommerce și speakeri internaționali te invită la cel mai important eveniment de eCommerce & Marketing Online din Europa Centrală și de Est. Te așteaptă trei zile spectaculoase de conferințe, workshop-uri, expo și networking cu elita industriei.

Înscrie-te în Competiția GPeC până pe 28 aprilie 2017 (inclusiv) la prețul special de doar 359 EUR + TVA!

Începând cu 29 aprilie, prețul înscrierii va fi 399 EUR + TVA.

În plus, îți asiguri 1 loc gratuit la evenimentele GPeC Summit 16-17-18 Mai 2017 și Noiembrie 2017 și primești Marca de Încredere Trusted.ro, împreună cu sistemul de feedback Opinii de Încredere (gratuit pentru 12 luni).

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

The One with Java

Evenimentul este dedicat pasionaților de Java, oamenilor cu background tehnic, ce dezvoltă sisteme și aplicații software.

Citește tot arrow_forward

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din București și Sibiu

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți și cercetătorilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs de tehnologie alături de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul se va desfășura la nivel național în perioada martie - octombrie 2021 în cele 5 orașe.

Citește tot arrow_forward