GPeC 2019

GPeC SUMMIT este considerat cel mai important eveniment de E-Commerce și Marketing Online din România și CEE, conform recenziilor participanților – fiind cotat de către aceștia cu 4,9 puncte dintr-un maxim de 5. Acesta se desfășoară de două ori pe an, prima ediție având loc pe 27-28 Mai, la Teatrul Național București.

  • Bucuresti - Teatrul Național București
  •    27 - 28 Aprilie 2019

Speakerii internaționali care vor urca pe scena GPeC SUMMIT au fost deja anunțați:

  • Karl Gilis (Co-Founder AG Consult) – Top 3 cei mai buni experți din lume în User Experience (UX) și Optimizarea Ratei de Conversie (CRO), potrivit PPC Hero
  • Wil Reynolds (Founder Seer Interactive) – expert recunoscut internațional în SEO, PPC, Content Marketing și Analytics
  • Gerry McGovern (Founder & CEO Customer Carewords) – “unul dintre cei 5 mari vizionari la nivel global care au adus o contribuție majoră în dezvoltarea Web-ului”, potrivit publicației The Irish Times.
  • Dennis Yu (CEO BlitzMetrics) – unul dintre cei mai buni specialiști în Facebook Ads la nivel internațional
  • Jono Alderson (Special Ops @Yoast) - desemnat SEO World Champion în cadrul prestigioasei conferințe SEOktoberfest, dar și Best SEO Specialist de către Serpstat
  • Ian Jindal (Founder & Editor in Chief Internet Retailing Magazine)
  • Steven Hoober (CEO 4ourth Mobile) – cunoscut drept unul din cei 4 cei mai buni experți în Mobile UX din lume
  • Hannah Thorpe (Founder FOUND.)

Subiectele dezbătute în cadrul Conferinței GPeC (27 Mai) vizează cele mai importante aspecte și trend-uri în E-Commerce și Digital Marketing: Customer Experience, Usability, SEO, Mobile UX, Content Marketing, Facebook Ads, Digital Marketing, Engagement, Retention, Growth Hacking, AI, Voice, Personalization.

În paralel cu Conferința GPeC, ziua de 27 Mai aduce și GPeC E-Commerce Expo – locul în care companiile furnizoare de servicii pentru e-commerce își prezintă ofertele în fața magazinelor online.

GPeC SUMMIT, 28 Mai: 5 Masterclasses și 1 Curs E-Commerce și Marketing Online pentru Începători

Cea de a doua zi de GPeC SUMMIT (28 Mai) se va desfășura la Sheraton Bucharest Hotel***** și aduce participanților nu mai puțin de 5 sesiuni de Masterclass cu speakeri internaționali și un Curs Intensiv (6 ore) de E-Commerce și Marketing Online pentru Începători.

Sesiunile de Masterclass anunțate sunt:

  • Masterclass Facebook Ads (3 ore) – Dennis Yu
  • Masterclass Google Tag Manager / Analytics / Data Studio / Site Speed (3 ore) – Jono Alderson
  • Masterclass SEO (3 ore) – Hannah Thorpe
  • Masterclass Mobile UX (3 ore) – Steven Hoober
  • Masterclass UX & Customer Experience (6 ore) – Gerry McGovern

Cursul de E-Commerce și Marketing Online pentru Începători este susținut de Raluca Radu (Founder MTH Digital), Andrei Radu (CEO & Founder GPeC) și alți invitați speciali.

Prețurile biletelor de acces la sesiunile de Masterclass și la Curs variază între 79 și 99 EUR + TVA prin Oferta Very Early Bird valabilă până pe 15 aprilie.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot

DevTalks România

DevTalks este cea mai mare conferință tech din România, care a adunat în 2023 peste 6000 de participanți și 150+ vorbitori internaționali. Cu 14 scene de conținut tech și zone interesante ca Mobility Area sau Tech Edu Area,...

Citește tot

GPeC Summit 2024

GPeC SUMMIT este considerat evenimentul de referință în E-Commerce & Digital Marketing din CEE și va avea loc în București, pe 21 Mai 2024.

Citește tot