GPeC Summit – Evenimentul Anului în E-Commerce și Digital Marketing

  • BUCURESTI - CRYSTAL PALACE BALLROOMS
  •    15 - 16 Noiembrie 2016

Pe 15-16 noiembrie are loc, la București, a 11-a ediție anuală a GPeC – cel mai important eveniment de e-commerce  și online marketing din România și CEE. Potrivit organizatorilor, evenimentul aduce un line-up excepțional de speakeri internaționali și autohtoni – adevărate autorități în domeniu care nu ar trebui ratate de niciun jucător din industrie. 

Pe 15-16 noiembrie are loc, la București, a 11-a ediție anuală a GPeC – cel mai important eveniment de e-commerce  și online marketing din România și CEE. Potrivit organizatorilor, evenimentul aduce un line-up excepțional de speakeri internaționali și autohtoni – adevărate autorități în domeniu care nu ar trebui ratate de niciun jucător din industrie. 

Lista speakerilor invitati la GPeC Summit este uriasa (atat din punct de vedere cantitativ, dar mai ales calitativ). Cunoaste-i pe toti in sectiunea dedicatasi nu rata GPeC – Evenimentul Anului in E-Commerce & Digital Marketing, 15-16 Noiembrie!

ZIUA 1, 15 NOIEMBRIE – CONFERINTA
  • 1 zi de Conferinta Premium, plina de keynote-uri si panel-uri de dezbatere cu speakeri de neegalat, internationali si romani;
  • Afli totul despre cum să ai o afacere online de succes: ultimele cifre de piață, cele mai importante verticale și segmente cu potențial de dezvoltare, sfaturi practice pentru optimizarea conversiilor și creșterea vânzărilor, strategii de marketing online, content marketing, personalizare, usability, analytics, customer experience, loializare, logistică și curierat, split testing, optimizare pentru device-uri mobile;
  • GPeC E-Commerce Expo: te intalnesti fata in fata si stabilesti parteneriate cu principalii furnizori de solutii si servicii de comert electronic din Romania;
  • Networking cu elita pietei de E-Commerce & Digital Marketing – 500+ participanti asteptati, reprezentanti ai celor mai importante companii de profil.
ZIUA 2, 16 NOIEMBRIE – GPEC ALL DAY BRYAN EISENBERG & GALA PREMIILOR ECOMMERCE
  • In premiera pentru e-commerce-ul romanesc, iti aducem 1 zi intreaga de eveniment dedicata exclusiv lui Bryan Eisenberg, Guru in user experience, optimizarea conversiilor si marketing online. Vei avea ocazia sa afli secretele unui business online de succes de la omul care a contribuit la cresterea Amazon si ti-am rezervat 1 ora pentru a-i adresa cele mai arzatoare intrebari. De neratat. PUNCT.
  • Seara de 16 noiembrie iti va dezvalui Castigatorii Anului in E-Commerce in cadrul celei de a 11-a editii anuale a Galei Premiilor eCommerce – Festivitatea de Decernare a Premiilor in Comertul Electronic Romanesc;
  • Ziua de 16 Noiembrie este presarata cu networking de calitate si entertainment alaturi de elita pietei  in cea mai frumoasa familie din online-ul romanesc – familia GPeC.

Noi zicem ca nu ai voie sa ratezi cele doua zile care iti vor aduce un adevarat maraton de e-commerce premium!

Înscrierile la GPeC Summit, 15-16 Noiembrie, sunt în plină desfășurare și se pot face pe site-ul nostru completand formularul de inscriere.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

Techsylvania 2021

În perioada 22-23 septembrie 2021 va avea loc cea de-a 8-a ediție a Techsylvania, cel mai important eveniment tech din Europa de Est, unde anual viitorul este reinventat prin inovație și excelență. La fel ca în 2020, organizatorii au decis ca workshop-urile, conferințele, competițiile, evenimentele satelit, programele de finanțare și prezentările să se desfășoare exclusiv ...

Citește tot arrow_forward