GPeC SUMMIT

  • BUCURESTI - Teatrul Național București
  •    02 Noiembrie 2020

E-Commerce și Digital Marketing în mijlocul celui mai important eveniment de profil din Europa de Est: Speakeri World-Class pentru prima dată în România, Content 100% practic, Expo cu 35+ companii top-notch

Networking cu participanți C-level din întreaga Europă, Festivitatea Gala Premiilor eCommerce – totul creat să te inspire. #CraftedToInspire

GPeC pregătește o zi memorabilă, plină de conținut hands-on, cu unii dintre cei mai apreciați experți în E-CommerceDigital Marketing și Business Strategy din lume – speakeri citați în cele mai prestigioase publicații, best-selling authors și cap de afiș al marilor conferințe de profil la nivel internațional. Lor li se vor alătura cei mai buni specialiști din România, experți practicieni cu o vastă experiență în domeniu.

Organizatorii au selectat cele mai importante topic-uri dezbătute în cadrul GPeC SUMMIT pentru ca tu să ai parte exclusiv de conținut relevant care să te ajute în creșterea afacerii și în strategia de Digital Marketing.

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

The One with Java

Evenimentul este dedicat pasionaților de Java, oamenilor cu background tehnic, ce dezvoltă sisteme și aplicații software.

Citește tot arrow_forward

Digital Marketing Forum 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Citește tot arrow_forward

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward