GPEC SUMMIT, EDIȚIA DE TOAMNĂ

  • BUCURESTI - Teatrul Național București
  •    04 - 05 Noiembrie 2019

Înainte de a 14-a ediție anuală a Festivității de Premiere în Comerțul Electronic Românesc Gala Premiilor eCommerce, te așteaptă două zile memorabile la GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie 2019.

Înainte de desemnarea Câștigătorilor Anului în Comerțul Electronic Românesc din cadrul celei de a 14-a ediții anuale a Galei Premiilor eCommerce, ne vedem la ediția de toamnă a GPeC SUMMIT Noiembrie 2019, București!

Te așteptăm cu două zile de Conferință și Expo alături de elita pieței de E-Commerce și Digital Marketing într-un cadru exclusivist – pe scena Sălii Mari a Teatrului Național București.

În fiecare din cele două zile de GPeC SUMMIT, vei găsi inspirație și vei învăța din experiența celor mai importanți speakeri internaționali – oameni pe care nu visai să îi vezi live prea curând în România!

Lor li se vor alătura liderii de piață autohtoni, iar toți vor fi deschiși dialogului direct, fără bariere, despre tot ce este important în E-Commerce și Marketing Online – piață pe care o creștem împreună de 14 ani!

În ambele zile de GPeC SUMMIT 4-5 Noiembrie 2019, ai parte de GPeC E-Commerce Expo – locul în care furnizorii de servicii E-Commerce se întâlnesc față în față cu magazinele online și stabilesc parteneriate.

GPeC SUMMIT se va încheia cu Gala Premiilor eCommerce din seara zilei de 5 noiembrie 2019, într-o atmosferă de spectacol, alături de elita comerțului electronic românesc și internațional.

Noi zicem că nu ar trebui să ratezi cele două zile care îți vor aduce un adevărat festin de E-Commerce și Marketing Online!

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara

Innovation Labs, programul de accelerare pentru start-up-uri tehnice și mentorat pentru tineri antreprenori, studenți și cercetători, invită pasionații de tehnologie și inovare digitală să își materializeze ideile în cadrul Hackathoanelor și programelor de mentorat de 7 luni.

Citește tot arrow_forward