Hack TM

  • TIMISOARA - Centrul Regional de Afaceri Timisoara
  •    17 - 19 Octombrie 2014

HackTM este un hackathon de dezvoltare hardware & software, organizat cu scopul de a mobiliza la nivel local cât mai multe persoane și organizații ce se ocupă cu domeniul IT, auto și industrie tech.

HackTM este un hackathon de dezvoltare hardware & software, organizat cu scopul de a mobiliza la nivel local cât mai multe persoane și organizații ce se ocupă cu domeniul IT, auto și industrie tech. Este un hackathon ce se concentrează asupra oportunităților de gândire creativă și asupra tuturor celor  interesați de tehnologia mobilă, tehnologia web, open-source, game development, hardware, embeded & robotică, smartwatches sau brățări inteligente (wearables), IOT, platforme open data & coding pentru copii.

Parteneri: Timișoara Startup Hub, Banat IT, Smart City, Liga AC, OSUT.

Pentru mai multe informații contactați-ne la adresa [email protected].

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

The One with Java

Evenimentul este dedicat pasionaților de Java, oamenilor cu background tehnic, ce dezvoltă sisteme și aplicații software.

Citește tot arrow_forward

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward

Descoperă secretele universului Google Cloud

Evenimentul Google Cloud pentru companii este unul ce trebuie să fie cuprins în agenda tuturor celor care vor să învețe mai multe despre beneficiile soluțiilor în cloud, pornind de la informații de bază.

Citește tot arrow_forward