Hacking for Humanity Romania

  • BUCURESTI - TechHub, Parter, Strada Nicolae Filipescu 39-41
  •    13 - 14 Mai 2017

Hacking for Humanity Romania este deschis participanților de ambele genuri, te poți înscrie cu echipa sau individual dacă te pricepi la web/mobile/front-end/back-end development, design, UX, product management, marketing sau growth hacking.
Înscrieri: https://bit.ly/H4H-Hackers
Mai multe informații: hacking4humanity.girlswhocode.ro

Dacă ți-ai dorit să creezi schimbare în bine în jurul tău, hackathon-ul Hacking for Humanity este ocazia potrivită. Vino să creștem inovația în ONG-uri care lucrează pe încurajarea unei bune guvernări, îmbunătățirea educației, acordarea de sprijin pentru mamelor singure, monitorizare de politici publice, sprijin pentru persoanele cu dizabilități, promovarea transportului alternativ sau acordare de sprijin victimelor violenței domestice. Vezi lista cu ONG-uri participante: http://bit.ly/H4H-ONGs

Înscrie-te la Hacking for Humanity Romania, hackathon-ul care va avea loc pe 13-14 Mai, și vino cu gașca ta de prietene/prieteni, competențele tale, cu cele mai strălucite idei pe care le poți avea într-un weekend de Mai, cu spiritul de echipă și cu multă voie bună să inventăm, creăm, rezolvăm și să prototipăm soluții la proiectele prezentate de ONG-urile participante. Acceptăm echipe mixte și înscrieri individuale, iar în seara de Pre-Hack vom forma echipele celor înscrise/și individual.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara

Innovation Labs, programul de accelerare pentru start-up-uri tehnice și mentorat pentru tineri antreprenori, studenți și cercetători, invită pasionații de tehnologie și inovare digitală să își materializeze ideile în cadrul Hackathoanelor și programelor de mentorat de 7 luni.

Citește tot arrow_forward

Digital Marketing Forum 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Citește tot arrow_forward

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward