Hacking for Humanity Romania

  • BUCURESTI - TechHub, Parter, Strada Nicolae Filipescu 39-41
  •    13 - 14 Mai 2017

Hacking for Humanity Romania este deschis participanților de ambele genuri, te poți înscrie cu echipa sau individual dacă te pricepi la web/mobile/front-end/back-end development, design, UX, product management, marketing sau growth hacking.
Înscrieri: https://bit.ly/H4H-Hackers
Mai multe informații: hacking4humanity.girlswhocode.ro

Dacă ți-ai dorit să creezi schimbare în bine în jurul tău, hackathon-ul Hacking for Humanity este ocazia potrivită. Vino să creștem inovația în ONG-uri care lucrează pe încurajarea unei bune guvernări, îmbunătățirea educației, acordarea de sprijin pentru mamelor singure, monitorizare de politici publice, sprijin pentru persoanele cu dizabilități, promovarea transportului alternativ sau acordare de sprijin victimelor violenței domestice. Vezi lista cu ONG-uri participante: http://bit.ly/H4H-ONGs

Înscrie-te la Hacking for Humanity Romania, hackathon-ul care va avea loc pe 13-14 Mai, și vino cu gașca ta de prietene/prieteni, competențele tale, cu cele mai strălucite idei pe care le poți avea într-un weekend de Mai, cu spiritul de echipă și cu multă voie bună să inventăm, creăm, rezolvăm și să prototipăm soluții la proiectele prezentate de ONG-urile participante. Acceptăm echipe mixte și înscrieri individuale, iar în seara de Pre-Hack vom forma echipele celor înscrise/și individual.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Conferința SKILLS of the FUTURE

Eveniment dedicat subiectului UpSkilling în care vom discuta cu peste 30 experți de top din mediul de business românesc care sunt ABILITATILE potrivite noii realități și CUM poți să le antrenezi rapid cu ajutorul soluțiilor bazate pe tehnologie, existente deja în piața locală de profil.

Citește tot arrow_forward