HackITall

  • BUCURESTI - Biblioteca Centrală a Universității “Politehnica” București
  •    24 - 25 Martie 2018

HackITall, organizat de @LSAC București, aduce pentru toți studenții pasionați de domeniul tehnologiei și inovației provocarea lunii martie: 24 de ore de programare, o temă inedită și premii în valoare de 2000€!

HackITall, organizat de @LSAC București, aduce pentru toți studenții pasionați de domeniul tehnologiei și inovației provocarea lunii martie: 24 de ore de programare, o temă inedită și premii în valoare de 2000€! Fii pregătit să îți testezi creativitatea, anduranța și lucrul în echipă la cea de-a IV-a ediție a acestei competiții!

Ia cu tine încă doi prieteni și puneți-vă la încercare ambiția și cunoștințele din domeniul IT, participând acum! Înscrieți-vă accesând site-ul hack.lsacbucuresti.ro, până la sfârșitul zilei de 11 martie și urmăriți pagina evenimentului pentru mai multe detalii.

Are you ready to #HackITall?

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Bucharest Tech Week 2019

Dacă ești pasionat de tehnologie, gadget-uri, VR, mașini electrice și hibrid, roboți, drone și altele, te așteptăm la un Tech Week & chill între 20 și 26 mai.

Citește tot arrow_forward

Oracle 11g, limbajul PL/SQL - Incepatori

Acest curs este o introducere în limbajul procedural Oracle® PL/SQL, mai exact limbajul folosit în versiunea Oracle® 11.2g.

Citește tot arrow_forward

SAFe® Product Owner/Product Manager (POPM Certification)

Dezvolta-ti abilitatile necesare pentru a creste eficienta unei organizatii Lean si descopera activitatile si instrumentele folosite pentru managementul backlogs si a programelor. In cadrul acestui training de doua zile participantii vor capata o intelegere mai profunda a ART, modul in care ART aduce valoare in organizatie si ce trebuie sa faca pentru a-si indeplini cat mai bine rolul....

Citește tot arrow_forward