High Class PM

  • SIBIU - Fantanita Haiducului
  •    13 - 16 Noiembrie 2014

PMI Romania Chapter organizeaza intre 13 si 16 noiembrie High Class PM – eveniment ce consta intr-o serie de workshop-uri interactive, special concepute pentru project manageri cu experienta care isi doresc sa depaseasca barierele project managementului clasic.

PMI Romania Chapter organizeaza intre 13 si 16 noiembrie High Class PM – eveniment ce consta intr-o serie de workshop-uri interactive, special concepute pentru project manageri cu experienta care isi doresc sa depaseasca barierele project managementului clasic.

Sesiunile de workshopuri sunt concepute ca un mini MBA concentrat in 2 zile si jumatate de cursuri, ce au ca obiective largirea ariei de cunostinte cu privire la standardele de management de proiect precum si invatarea unor tehnici aplicate de management de proiect din studiile de caz prezentate de speakerii invitati la High Class PM, editia 2014.

Seria cursurilor este inceputa de Dr. Dagmar Zuchi. Se va porni intr-o incursiune prin diverse standarde de project management : PMI, PM-IPMA, Prince si ISO 21500 – pentru a vedea care sunt asemanarile si deosebirile dintre acestea si, prin urmare, pentru a identifica pe cel mai potrivit pentru domeniul de activitateaa al participantilor. Se va continua cu un alt subiect interesant – Compania orientata pe proiecte – unde se va invata care sunt procesele specifice in acest tip de companie si rolurile pe care angajatii le au. Acesta va fi un curs extrem de antrenant in care aplicatiile practice si discutiile vor avea un rol de baza.

Incepand cu a doua jumatate a celei de a doua zi, Craig Smith va continua seria discutiilor interesante prin introducerea conceptului de Business Ethics. Cursul interactiv va stimula gandirea participantilor pentru a identifica situatiile riscante din punct de vedere etic pentru un manager de proiect sau pentru compania din care acesta face parte. Folosind un mix bogat de studii de caz si exemple contemporare vom explora provocarile etice si sociale prezente in mediul de business din perspectiva unui manager. Ultima jumatate de zi a High-Class PM este dedicata responsabilitatii sociale din prisma managementului de proiect.

Evenimentul va avea loc in perioada 13-16 noiembrie 2014 la Fantanita Haiducului langa Sibiu.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Conferința Națională de Confidențialitate și Protecția Datelor PR!VACY ROMANIA 2021

Conferința Națională de Confidențialitate și Protecția Datelor este organizată online în perioada 29-30 Ianuarie 2021, reușind să mobilizeze și să coaguleze principalii actori din acest domeniu, facilitând dialogul între părți.

Citește tot arrow_forward

JS Camp

Ediția din 2021 JSCamp Romania va reuni  experti Java Script internationali si locali, ce vor impartasi timp de o zi secretele „celui mai popular limbaj de programare web”. Evenimentul cuprinde conferinte si workshop-uri intensive despre tendintele in web development, studii de caz si experiente internationale, tehnologii open- web, metodologii si tool-uri avansate. ...

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward