High Class PM

  • SIBIU - Fantanita Haiducului
  •    13 - 16 Noiembrie 2014

PMI Romania Chapter organizeaza intre 13 si 16 noiembrie High Class PM – eveniment ce consta intr-o serie de workshop-uri interactive, special concepute pentru project manageri cu experienta care isi doresc sa depaseasca barierele project managementului clasic.

PMI Romania Chapter organizeaza intre 13 si 16 noiembrie High Class PM – eveniment ce consta intr-o serie de workshop-uri interactive, special concepute pentru project manageri cu experienta care isi doresc sa depaseasca barierele project managementului clasic.

Sesiunile de workshopuri sunt concepute ca un mini MBA concentrat in 2 zile si jumatate de cursuri, ce au ca obiective largirea ariei de cunostinte cu privire la standardele de management de proiect precum si invatarea unor tehnici aplicate de management de proiect din studiile de caz prezentate de speakerii invitati la High Class PM, editia 2014.

Seria cursurilor este inceputa de Dr. Dagmar Zuchi. Se va porni intr-o incursiune prin diverse standarde de project management : PMI, PM-IPMA, Prince si ISO 21500 – pentru a vedea care sunt asemanarile si deosebirile dintre acestea si, prin urmare, pentru a identifica pe cel mai potrivit pentru domeniul de activitateaa al participantilor. Se va continua cu un alt subiect interesant – Compania orientata pe proiecte – unde se va invata care sunt procesele specifice in acest tip de companie si rolurile pe care angajatii le au. Acesta va fi un curs extrem de antrenant in care aplicatiile practice si discutiile vor avea un rol de baza.

Incepand cu a doua jumatate a celei de a doua zi, Craig Smith va continua seria discutiilor interesante prin introducerea conceptului de Business Ethics. Cursul interactiv va stimula gandirea participantilor pentru a identifica situatiile riscante din punct de vedere etic pentru un manager de proiect sau pentru compania din care acesta face parte. Folosind un mix bogat de studii de caz si exemple contemporare vom explora provocarile etice si sociale prezente in mediul de business din perspectiva unui manager. Ultima jumatate de zi a High-Class PM este dedicata responsabilitatii sociale din prisma managementului de proiect.

Evenimentul va avea loc in perioada 13-16 noiembrie 2014 la Fantanita Haiducului langa Sibiu.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

StepFWD 2020

StepFWD este un program de pre-accelerare care își propune să ajute echipele diverse aflate la început de drum să își lanseze produsul pe piață și să își dezvolte afacerea.

Citește tot arrow_forward

GPeC SUMMIT

E-Commerce și Digital Marketing în mijlocul celui mai important eveniment de profil din Europa de Est: Speakeri World-Class pentru prima dată în România, Content 100% practic, Expo cu 35+ companii top-notchNetworking cu participanți C-level din întreaga Europă, Festivitatea Gala Premiilor eCommerce – totul creat să te inspire. #CraftedToInspire...

Citește tot arrow_forward