Hour of code

  •    08 - 14 Decembrie 2014

Între 8 și 14 decembrie 2014 va avea loc online, în România și în restul lumii, Hour of Code (Ora de Programare), cel mai mare eveniment de educație din istorie.

Între 8 și 14 decembrie 2014 va avea loc online, în România și în restul lumii, Hour of Code (Ora de Programare), cel mai mare eveniment de educație din istorie. 

Este vorba despre cel mai interesant concep de eveniment, desfășurat online, care adună cele mai agere minți ale programatorilor din întreaga lume, cu vârste recomandate între 4 și 104 ani. 

Cu Hour of Code România, Code.org își propune să ajute la demistificarea conceptului că programarea sau tehnologia computerelor este dificilă și le oferă părinților, profesorilor și elevilor din întreaga țară, posibilitatea să participe la o introducere distractivă în tainele programării. Sperăm că acest demers va ajuta la creșterea conștientizării și încrederii în schimbările pozitive care le poate produce însușirea unor noțiuni de tehnologia computerelor.

Milioane de români sunt așteptați să ia parte la cel mai mare eveniment de educație din istorie - Hour of Code (Ora De Programare). Dorim sa arătăm tuturor că programarea este un limbaj accesibil oricui și indiferent de vârstă sau de cunoștințe, oricine poate învăța bazele acesteia.

Evenimentul este susținut de nume precum: Radu Georgescu (Gecad Group), Simona Lăpușan (Zitec), Ela Moraru (Google), Richard Branson (Virgin Group), Mark Zuckerberg (Facebook), Bill Gates (Microsoft), Jack Dorsey (Twitter), Ashton Kutcher, Steven Hawking, precum și multe altele.

Proiectul adresează participanților o provocare: să încerce o oră de programare accesând unul dintre tutorialele online de pe ro.code.org. De asemenea, dacă vrei să aflii mai multe informații despre eveniment, urmărește pagina de Facebook a acestuia: https://www.facebook.com/HourofCodeRo

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward