How to humanize technology

  • BUCURESTI - Impact Hub Bucharest
  •    25 Iulie 2018

Folosirea unor resurse tehnologice din ce în ce mai avansate poate crea lipsă de claritate în ceea ce privește scopul lor. Așadar, cum facem să umanizăm tehnologia? Cum o apropiem de noi, cum o transformăm într-un partener inteligibil și cum ne poate completa?

Folosirea unor resurse tehnologice din ce în ce mai avansate poate crea lipsă de claritate în ceea ce privește scopul lor. Așadar, cum facem să umanizăm tehnologia? Cum o apropiem de noi, cum o transformăm într-un partener inteligibil și cum ne poate completa?

La această ediție a meetup-urilor Changeneers, ne întâlnim cu Humanizing Technologies, startup care dezvoltă și vinde aplicații pentru roboți. Momentan, atenția lor este concentrată pe Pepper, cel mai avansat robot humanoid disponibil pe piață azi care, echipat cu Inteligență Artficială, poate fi un adevărat partener de dialog, inteligent și plăcut. Ce își doresc ei este ca robotul să se transforme într-un asistent care să preia din activitățile oamenilor pentru ca aceștia să se concentreze pe ceea ce ne face unici – creativitatea, de exemplu.

Despre invitați:

Ioan Istrate, XPRIZE Visioneer, Antreprenor, Consultant – a lucrat la frontiera tehnologiei în cadrul XPRIZE și a decis să se întoarcă în țară pentru a începe o companie de tehnologie acasă. Ioan a câștigat XPRIZE Visioneers 2016, proiectând conceptul de Avatar XPRIZE, un ecosistem global de invoare ce va crea o nouă tehnologie – avatari.

Dimitrios ProdromouCo-Founder and Chief Technical Officer, Humanizing Technologies – cu o experiență de peste 13 ani în robotică și software development, Dimitros coordonează echipa din Austria și este responsabil de dezvoltarea și implementarea ideilor și a proiectelor clienților companiei. Humanizing Technologies este într-o creștere accelerată (dacă anul trecut echipa număra 13 membri, acum sunt 20), în două țări: Germania și Austria. Datorita acestei evoluții, Dimitrios este interesat și de potențiale colaborări cu developeri din România.

La evenimentul de pe 25 iulie, Dimitros se va conecta live, din Austria.

Iată de ce să participi:

  • Vrei sa înțelegi cum funcționează inovația și cum să folosim tehnologia în beneficiul nostru
  • Vrei să cunoști echipa Humanizing Technolgies și să afli mai multe despre ce fac
  • Ești pasionat de tehnologie și ai idei creative de soluționare a unor probleme

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

The One with Java

Evenimentul este dedicat pasionaților de Java, oamenilor cu background tehnic, ce dezvoltă sisteme și aplicații software.

Citește tot arrow_forward

Digital Marketing Forum 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Citește tot arrow_forward

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din București și Sibiu

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți și cercetătorilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs de tehnologie alături de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul se va desfășura la nivel național în perioada martie - octombrie 2021 în cele 5 orașe.

Citește tot arrow_forward