How to humanize technology

  • BUCURESTI - Impact Hub Bucharest
  •    25 Iulie 2018

Folosirea unor resurse tehnologice din ce în ce mai avansate poate crea lipsă de claritate în ceea ce privește scopul lor. Așadar, cum facem să umanizăm tehnologia? Cum o apropiem de noi, cum o transformăm într-un partener inteligibil și cum ne poate completa?

Folosirea unor resurse tehnologice din ce în ce mai avansate poate crea lipsă de claritate în ceea ce privește scopul lor. Așadar, cum facem să umanizăm tehnologia? Cum o apropiem de noi, cum o transformăm într-un partener inteligibil și cum ne poate completa?

La această ediție a meetup-urilor Changeneers, ne întâlnim cu Humanizing Technologies, startup care dezvoltă și vinde aplicații pentru roboți. Momentan, atenția lor este concentrată pe Pepper, cel mai avansat robot humanoid disponibil pe piață azi care, echipat cu Inteligență Artficială, poate fi un adevărat partener de dialog, inteligent și plăcut. Ce își doresc ei este ca robotul să se transforme într-un asistent care să preia din activitățile oamenilor pentru ca aceștia să se concentreze pe ceea ce ne face unici – creativitatea, de exemplu.

Despre invitați:

Ioan Istrate, XPRIZE Visioneer, Antreprenor, Consultant – a lucrat la frontiera tehnologiei în cadrul XPRIZE și a decis să se întoarcă în țară pentru a începe o companie de tehnologie acasă. Ioan a câștigat XPRIZE Visioneers 2016, proiectând conceptul de Avatar XPRIZE, un ecosistem global de invoare ce va crea o nouă tehnologie – avatari.

Dimitrios ProdromouCo-Founder and Chief Technical Officer, Humanizing Technologies – cu o experiență de peste 13 ani în robotică și software development, Dimitros coordonează echipa din Austria și este responsabil de dezvoltarea și implementarea ideilor și a proiectelor clienților companiei. Humanizing Technologies este într-o creștere accelerată (dacă anul trecut echipa număra 13 membri, acum sunt 20), în două țări: Germania și Austria. Datorita acestei evoluții, Dimitrios este interesat și de potențiale colaborări cu developeri din România.

La evenimentul de pe 25 iulie, Dimitros se va conecta live, din Austria.

Iată de ce să participi:

  • Vrei sa înțelegi cum funcționează inovația și cum să folosim tehnologia în beneficiul nostru
  • Vrei să cunoști echipa Humanizing Technolgies și să afli mai multe despre ce fac
  • Ești pasionat de tehnologie și ai idei creative de soluționare a unor probleme

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Conferința SKILLS of the FUTURE

Eveniment dedicat subiectului UpSkilling în care vom discuta cu peste 30 experți de top din mediul de business românesc care sunt ABILITATILE potrivite noii realități și CUM poți să le antrenezi rapid cu ajutorul soluțiilor bazate pe tehnologie, existente deja în piața locală de profil.

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

Codiax 2021

Codiax, singurul și cel mai mare eveniment din Europa de Est dedicat exclusiv fenomenului Deep Tech va avea loc între 13-14 mai, pe platforma Hopin.

Citește tot arrow_forward