How To Web 2018

  • BUCURESTI - Teatrul Național din București
  •    19 - 20 Noiembrie 2018

How to Web 2018 va avea loc în perioada 19-20 octombrie la Teatrul Național din București și aduce un format inedit pe piața evenimentelor de profil. 

How to Web 2018 va avea loc în perioada 19-20 octombrie la Teatrul Național din București și aduce un format inedit pe piața evenimentelor de profil. Conferința este structurată în sesiuni și dezbateri care își propun să-i ghideze pe antreprenorii IT pentru a-și dezvolta cu success business-urile pe piața locală, dar și internațională. Sesiunile ediției de anul acesta sunt: Leaders&Trends – cele mai importante tendințe tehnologice la nivel global din domeniile fintech, blockchain, Inteligență Artificiala, mobilitate și impactul lor local, prezentate de antreprenori de succes, inovatori și experți din întreaga lume; Startup Academy – fondatori, investitori, avocați specializați vor împărtăși din expertiza lor tinerilor antreprenori; The Growth Machine – sesiune dedicată provocărilor întâmpinate pe parcursul procesului de finanțare a start-up-urilor; Designing Innovation – reprezentanți ai unora dintre cele mai inovatoare companii vor prezenta metodele și abordările lor în procesele de design thinking; Better Teams – antreprenori, manageri și recruteri vor discuta despre cum se pot construi cele mai solide echipe în cadrul companiilor de tehnologie.

Printre speakerii care vor mai urca pe scena How to Web 2018 se numără Mihai Rotaru – Clever Taxi, Dragoș Stanca – Think Digital și iCEEFest, Radu Georgescu – Gecad Ventures, Irina Scarlat – Revolut Romania, David Bizer – Talent Fountain și Dan Lupu – Earlybird Venture Capital

How to Web a fost lansat în 2010 și a devenit rapid unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din Europa Centrală și de Est. Începând din acest an, conferința intră sub umbrela ANIS – Asociația Patronală a Industriei de Software și Servicii. Cele șapte ediții How to Web derulate până în prezent au adus laolaltă peste 5.000 antreprenori, investitori și profesioniști din industria de tehnologie și a sprijinit prin intermediul programului Startup Spotlight un număr de 200 de startup-uri.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara

Innovation Labs, programul de accelerare pentru start-up-uri tehnice și mentorat pentru tineri antreprenori, studenți și cercetători, invită pasionații de tehnologie și inovare digitală să își materializeze ideile în cadrul Hackathoanelor și programelor de mentorat de 7 luni.

Citește tot arrow_forward

Descoperă secretele universului Google Cloud

Evenimentul Google Cloud pentru companii este unul ce trebuie să fie cuprins în agenda tuturor celor care vor să învețe mai multe despre beneficiile soluțiilor în cloud, pornind de la informații de bază.

Citește tot arrow_forward

Digital Marketing Forum 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Citește tot arrow_forward