ICEEfest 2014

  • BUCURESTI
  •    12 - 13 Iunie 2014

Iata cifrele evenimentului, asa cum au fost ele transmise de organizatori: 72 de speakeri, invitati si traineri din 47 de tari, reprezentand 54 de companii majore vor fi prezenti pe cele 3 scene ale festivalului.

Iata cifrele evenimentului, asa cum au fost ele transmise de organizatori: 72 de speakeri, invitati si traineri din 47 de tari, reprezentand 54 de companii majore vor fi prezenti pe cele 3 scene ale festivalului.

In total vor fi 22 de sesiuni care acopera teme precum tendintele globale si regionale prezentate de mari playeri precum Yahoo, Facebook, Google, Twitter, Microsoft si specializari concrete precum e-commerce si performance marketing; continut  online, content de brand si storytelling (cu Der Spiegel, BBC, Forbes, UpComing si alti jucatori importanti); programmatic trading si automatizarea vanzarii si cumpararii de publicitate online (AppNexus, Xaxis, Nugg.ad, DataXu etc), la care se adauga mobile marketing (Windows Phone, Shazam etc), start-ups si alte subiecte la zi.

Peste 30 de ore vor totaliza sesiunile de pe scenele ICEEfest, fiind asteptati peste 1.500 de participanti din 9 tari.

Mari agentii de publicitate, jucatori importanti din industria digitala si sute de specialisti vor fi aici, pentru ICEEfest, care are desigur si o parte distractiva care consta in premiile IAB MIXX Awards, petreceri, spectacole de stand-up comedy precum si seara filmului viral, “Viral Movie Night”.

ICEEfest este organizat deThinkDigital, in parteneriat cu Orange. Festivalula ajuns anul acesta la cea de-a 3-a editie si se va desfasura din nou la Grand Cinema & More din cadrul Baneasa Shopping City, joi 12 si vineri 13 iunie, saptamana aceasta.

Ultimele bilete disponibile se gasesc pe site-ul oficial al evenimentului: www.ICEEfest.com

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

JS Camp

Ediția din 2021 JSCamp Romania va reuni  experti Java Script internationali si locali, ce vor impartasi timp de o zi secretele „celui mai popular limbaj de programare web”. Evenimentul cuprinde conferinte si workshop-uri intensive despre tendintele in web development, studii de caz si experiente internationale, tehnologii open- web, metodologii si tool-uri avansate. ...

Citește tot arrow_forward

”Cybsersecurity and Digital Resilience”

CIO Council și Revista CARIERE continuă seria de evenimente online CIO TALKS - Powered by CIO Council și organizează marți 26 ianuarie, între orele 15:00-17:30, cu o nouă ediție „Cybsersecurity and Digital Resilience”. Acest webcast explorează în principal modalitățile de asigurare și de menținere a securității cibernetice î...

Citește tot arrow_forward

#NEXTFinTech DEMO DAY

Techcelerator anunță NextFinTech Demo Day, evenimentul în care cele 11 start-up-uri selectate în programul de accelerare își vor prezenta ideile de business în fața unei audiențe formate din investitori români și străini, specialiști IT, pasionați de tehnologie. După o perioadă de 3 luni de mentorat, cele 11 start-up-uri au posibilitatea de a atrage investi...

Citește tot arrow_forward