Implementing effective web applications with Microsoft web stack

  • CLUJ-NAPOCA
  •    09 - 10 Iulie 2015

ITCamp (ex CodeCamp/ITSpark) revine cu un nou workshop oferit gratuit comunității. Prin acest mod ITCamp dorește să susțină comunitatea locală din Cluj-Napoca și nu numai. Workshop-ul urmează să aibă loc pe data de 9-10 iulie 2015. În acest an îl avem invitat pe 

ITCamp (ex CodeCamp/ITSpark) revine cu un nou workshop oferit gratuit comunității. Prin acest mod ITCamp dorește să susțină comunitatea locală din Cluj-Napoca și nu numai. Workshop-ul urmează să aibă loc pe data de 9-10 iulie 2015. În acest an îl avem invitat pe Andrea Saltarello.

Când: 9-10 iulie 2015

Unde: Cluj-Napoca, locația exactă va fi anunțată în curând

Cost: Gratuit

Titlu: Implementing effective web applications with the Microsoft web stack

Locuri disponibile: 40 (procesul de selecție e descris mai jos)

Limbă: Workshop-ul va fi ținut în limba engleză

Proces de selecție: Toate persoanele interesate sunt invitate să se înscrie la acest eveniment. Fiecare persoană care urmează să fie selectionată urmează să fie anunțată printr-un email. Înscrierea la acest curs se poate face până pe data de 28 Iunie. Persoanele selecționate urmează să fie anuntate prin email până pe data de 1 Iulie.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

The One with Java

Evenimentul este dedicat pasionaților de Java, oamenilor cu background tehnic, ce dezvoltă sisteme și aplicații software.

Citește tot arrow_forward

Descoperă secretele universului Google Cloud

Evenimentul Google Cloud pentru companii este unul ce trebuie să fie cuprins în agenda tuturor celor care vor să învețe mai multe despre beneficiile soluțiilor în cloud, pornind de la informații de bază.

Citește tot arrow_forward

Digital Marketing Forum 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Citește tot arrow_forward