Industria 4.0. - Cum îndreptăm România spre viitor

  • BUCURESTI - Universitatea Politehnica din București
  •    25 Februarie 2019

Organizat de CursDeGuvernare.ro, platforma online independentă cu 100% conținut premium, cu spriijinul Universitatea POLITEHNICA din București, în 25 februarie 2019. 

Organizat de CursDeGuvernare.ro, platforma online independentă cu 100% conținut premium, cu spriijinul Universitatea POLITEHNICA din București, în 25 februarie 2019.

Mai multe detalii și formularul de înscriere, aici: http://cursdeguvernare.ro/conferinta-industria-4-0-transformarea-salvatoare-pentru-romania-dar-cum.html

O singură șansă avem, iar „singură” înseamnă chiar „singură”: tehnologizarea economiei naționale în acord cu viitorul iminent al economiei europene și mondiale. Și repede. Foarte repede.
Așa numita Industria 4.0., pe val în țările partenere și în piețele în care concurăm, este, în România, o realitate încă sporadică.
http://cursdeguvernare.ro/conferinta-industria-4-0-transformarea-salvatoare-pentru-romania-dar-cum.htm
În ciuda faptului că inventivitatea și performanța tinerilor antreprenori români, în zona de robotică, automatizare, soluții AI, sunt recunoscute și premiate în afara țării, ele sunt încă prea puțin valorificate pentru dezvoltarea României.

Întrebările de răspuns în cadrul conferinței: Care este viziunea României în viitorul tehnologic iminent? Care este, sau ar trebui să fie, planul coerent pentru a pune Industria 4.0. pe roate? Care sunt măsurile concrete și oportunitățile de stimulare și valorificare - atât a tinerilor antreprenori hi-tech cât și a companiilor robuste și așezate?

Temele sunt abordate de speakerii cei mai relevanți: companii cu greutate din industrie, oficiali cu responsabilități pe domeniu din Guvern și Comisia Europeană, tineri antreprenori hi-tech/robotică/AI, finanțatori (privați și publici).

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Conferința SKILLS of the FUTURE

Eveniment dedicat subiectului UpSkilling în care vom discuta cu peste 30 experți de top din mediul de business românesc care sunt ABILITATILE potrivite noii realități și CUM poți să le antrenezi rapid cu ajutorul soluțiilor bazate pe tehnologie, existente deja în piața locală de profil.

Citește tot arrow_forward

RegTech Journey

RegTech Journey, se adresează tuturor celor care activează în domeniul Juridic, fie că este vorba despre avocați, juriști, manageri de department, dar și General Managers, CEO din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward