Industria 4.0. - Cum îndreptăm România spre viitor

  • BUCURESTI - Universitatea Politehnica din București
  •    25 Februarie 2019

Organizat de CursDeGuvernare.ro, platforma online independentă cu 100% conținut premium, cu spriijinul Universitatea POLITEHNICA din București, în 25 februarie 2019. 

Organizat de CursDeGuvernare.ro, platforma online independentă cu 100% conținut premium, cu spriijinul Universitatea POLITEHNICA din București, în 25 februarie 2019.

Mai multe detalii și formularul de înscriere, aici: http://cursdeguvernare.ro/conferinta-industria-4-0-transformarea-salvatoare-pentru-romania-dar-cum.html

O singură șansă avem, iar „singură” înseamnă chiar „singură”: tehnologizarea economiei naționale în acord cu viitorul iminent al economiei europene și mondiale. Și repede. Foarte repede.
Așa numita Industria 4.0., pe val în țările partenere și în piețele în care concurăm, este, în România, o realitate încă sporadică.
http://cursdeguvernare.ro/conferinta-industria-4-0-transformarea-salvatoare-pentru-romania-dar-cum.htm
În ciuda faptului că inventivitatea și performanța tinerilor antreprenori români, în zona de robotică, automatizare, soluții AI, sunt recunoscute și premiate în afara țării, ele sunt încă prea puțin valorificate pentru dezvoltarea României.

Întrebările de răspuns în cadrul conferinței: Care este viziunea României în viitorul tehnologic iminent? Care este, sau ar trebui să fie, planul coerent pentru a pune Industria 4.0. pe roate? Care sunt măsurile concrete și oportunitățile de stimulare și valorificare - atât a tinerilor antreprenori hi-tech cât și a companiilor robuste și așezate?

Temele sunt abordate de speakerii cei mai relevanți: companii cu greutate din industrie, oficiali cu responsabilități pe domeniu din Guvern și Comisia Europeană, tineri antreprenori hi-tech/robotică/AI, finanțatori (privați și publici).

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward

The One with Java

Evenimentul este dedicat pasionaților de Java, oamenilor cu background tehnic, ce dezvoltă sisteme și aplicații software.

Citește tot arrow_forward

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din București și Sibiu

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți și cercetătorilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs de tehnologie alături de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul se va desfășura la nivel național în perioada martie - octombrie 2021 în cele 5 orașe.

Citește tot arrow_forward