Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din București și Sibiu

  •    13 - 14 Martie 2021

Înscrierile sunt deschise studenților, tinerilor absolvenți și cercetătorilor care își doresc să trăiască experiența dezvoltării unui produs de tehnologie alături de mentori experimentați, antreprenori și specialiști în ICT și business. Programul se va desfășura la nivel național în perioada martie - octombrie 2021 în cele 5 orașe.

Categorii de echipe și direcții Innovation Labs 2021

Participanții la Innovation Labs 2020 vor fi împărțiți în trei categorii de echipe, în funcție de specificul acestora:

  • echipe formate exclusiv din studenți – categorie susținută cu precădere de Fundația Româno-Americană;
  • echipe spin-off din mediul universitar – categorie susținută de Orange și sprijinită activ de Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior a Cercetării Dezvoltării și Inovării. Ne adresăm echipelor de cercetători cu rezultate tehnice deosebite, care vor beneficia de susținere în procesul de identificare a potențialelor piețe de vânzare și a oportunităților privind aplicarea tehnologiilor dezvoltate în scenarii reale de afaceri;
  • echipe formate din studenți și antreprenori cu experiență, ce vor parcurge împreună un program de descoperire antreprenorială.

Pornind de la o idee dezvoltată în cadrul programului de mentorat pe una dintre verticale, tinerii participanți în program vor construi pas cu pas un prototip viabil pentru lansarea în piață. Drumul inițiatic, de transformare a unei idei într-un produs care să răspundă nevoilor clienților reali, este susținut în mod specific de către parteneri ai Innovation Labs care sprijină direcțiile strategice de dezvoltare.

Astfel, verticalele propuse pentru 2021 sunt: Agriculture - promovată și susținută de Romanian-American Foundation, Cybersecurity - cu susținerea Atos, Fintech - cu susținerea BRD – Groupe Société Générale, Blockchain - cu susținerea Elrond, Health & Lifestyle, Retail - cu susținerea Carrefour, Smart Cities și Smart Mobility.

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward

Digital Marketing Forum 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Citește tot arrow_forward