Innovations for Tomorrow: Superhumans

  • BUCURESTI - Palatul Universul, Mezanin
  •    28 Octombrie 2017

SuperHumans: how Biotech, Genetics and AI are changing the humans of tomorrow.

SuperHumans: how Biotech, Genetics and AI are changing the humans of tomorrow.

Cum vor evolua schimbările biologice ale corpului uman în următoarele decade? Cum va arăta viața oamenilor peste 20 sau 30 de ani? SuperHumans, cea mai nouă ediție Innovations for Tomorrow, seria de evenimente de la frontiera ultimelor noutăți în știință și tehnologie, vine la București în luna noiembrie.

Bilete aici: https://ove.ro/superhumans

Corpul uman începe să devină augmentat: pe lângă implanturi, intelligent prostethics și interfațe creier-computer, sănătatea și nutriția au cunoscut o evoluție radicală la nivel de ecosistem: genetica a devenit un teritoriu de luptă împotriva majorității bolilor și a schimbat în același timp modul în care ne luăm energie din mâncare și nu numai.

Nanotehnologiile și medicamentele tot mai avansate încep să opereze la nivel celular și să încetinească degradarea biologică. Câteva start-up-uri unicorn deja și-au asumat misiunea de a stopa îmbătrânirea.

Între timp, în România sunt provocări majore de inegalitate socială iar statul are dificultăți să asigure nevoile de bază pentru toți cetățenii. Care vor fi implicațiile într-o astfel de societate?

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara

Innovation Labs, programul de accelerare pentru start-up-uri tehnice și mentorat pentru tineri antreprenori, studenți și cercetători, invită pasionații de tehnologie și inovare digitală să își materializeze ideile în cadrul Hackathoanelor și programelor de mentorat de 7 luni.

Citește tot arrow_forward

ISACA Romania Chapter Virtual event

 ISACA Romania Chapter and Revista CARIERE organizează evenimentul online cu tema ”Expect the unexpected. Rewind. Reshape. Rethink. Restart” în perioada 2 – 4 Martie 2021. Pe parcursul celor trei zile, în cadrul ISACA Romania Chapter Virtual Event vor fi dezbătute subiecte fierbinți legate de guvernanță și reglementări privind controlul și securitatea inf...

Citește tot arrow_forward

Digital Marketing Forum 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Citește tot arrow_forward