InnovMatch 2017

InnovMatch, proiect susținut de SAP.io și Techstars, este o competiție deschisă startup-urilor, scaleup-urilor, dezvoltatorilor și antreprenorilor IT din Europa Centrală și de Est (CEE) care au ocazia de a concura și de a dezvolta pe platforma SAP Cloud Platform (SCP) o soluție pentru o problemă reală de business pentru companiile partenere înscrise în program.

  • Bucuresti
  •    05 Septembrie 2017

InnovMatch, proiect susținut de SAP.io și Techstars, este o competiție deschisă startup-urilor, scaleup-urilor, dezvoltatorilor și antreprenorilor IT din Europa Centrală și de Est (CEE) care au ocazia de a concura și de a dezvolta pe platforma SAP Cloud Platform (SCP) o soluție pentru o problemă reală de business pentru companiile partenere înscrise în program. În cei 2 ani de când a fost lansat, proiectul a adunat peste 60 de aplicații ce s-au transformat ulterior în veritabile produse de business.

În acest an, 5 companii, activând în industrii diferite, din România, Polonia, Slovacia, Slovenia și Croația vor prezenta propriile provocări de business și invită comunitatea de antreprenori IT&C să vină cu soluții pentru a rezolva aceste provocări prin dezvoltarea de aplicații inovatoare cu ajutorul SAP Cloud Platform (SCP). Companiile partenere din acest an sunt: Selgros – România, Eurocash – Polonia, GoodAI – Slovacia, Sportina – Slovenia, Atlantic Grupa – Croația.

Cine poate participa?

Competiția InnovMatch este dedicată startup-urilor, scaleup-urilor, dezvoltatorilor și antreprenorilor IT ce activează în domeniile Big Data, predictive sau real-time analytics, IoT, machine learning, dar nu se limitează la acestea. Participanții vor avea la dispoziție toate informațiile și instrumentele necesare pentru a devolta și proiecta propriile ideei într-o soluție reală de business. De asemenea, proiectul InnovMatch oferă 15.000 euro pentru a premia cele mai inovative 3 soluții de business în cadrul evenimentului regional de pitching. Adițional, marele câștigător al InnovMatch va câștiga și o excursie la Berlin pentru a descoperi ecosistemul de startup-uri și inovatori susținut de SAP.io și Techstars.

Condiții de însciere în competiție

Participanții sunt invitați să aplice pentru una dintre cele 5 provocări ale companiilor partenere SAP înscrise în competiție  sau își pot prezenta propria soluție de business prin trimiterea unui clip video în care produsul/soluția este detaliată. Toate provocările de business sunt prezentate pe pagina competiției innovmatch.com.

Aplicațiile participanților vor fi evaluate în mai multe etape.

Cei care vor aplica pentru a dezvolta o soluție pentru companiile înscrise în competiție vor fi evaluați de un juriu format dintr-un reprezentat din compania parteneră și un specialist SAP. Câștigătorul acestei etape va beneficia de acces gratuit în platforma SAP Cloud Platform timp de 1 an și se va califica pentru a își prezenta soluția în cadrul evenimentului regional de pitching.

Pentru cei care vor trimite propriile idei de soluții de business, aceștia vor fi evaluați de reprezentanți SAP, finaliștii urmând a fi invitați la evenimentul regional de pitching.

În cadrul evenimentului regional, reprezentanții SAP, SAP.io și Techstars vor evalua cea mai bună aplicație dezvoltată pe SAP Cloud Platform, ce soluționează o problemă de business. Marele câștigător va beneficia de un premiu în bani și o excursie la Berlin.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

How to Web Conference 2024

How to Web este conferința tehnologică a Europei de Est care unește constructori și viziunari. Evenimentul este ideal pentru profesioniști, startup-uri și investitori care caută să descopere talente și inovații antreprenoriale.

Citește tot

DevTalks România

DevTalks este cea mai mare conferință tech din România, care a adunat în 2023 peste 6000 de participanți și 150+ vorbitori internaționali. Cu 14 scene de conținut tech și zone interesante ca Mobility Area sau Tech Edu Area,...

Citește tot

GPeC Summit 2024

GPeC SUMMIT este considerat evenimentul de referință în E-Commerce & Digital Marketing din CEE și va avea loc în București, pe 21 Mai 2024.

Citește tot