INSIDE Business Minds: Dragoș Anastasiu, președintele Eurolines Group Romania, vine pe scena Sălii Dalles

  • BUCURESTI - Sala Dalles
  •    27 Noiembrie 2019

Miercuri,  27 noiembrie, de la ora 19.00, Dragoș Anastasiu, președintele Eurolines Group Romania, vine pe scena Sălii Dalles, la INSIDE Business Minds.

 

Participanții vor avea posibilitatea să asiste la un interviu de două ore, despre ce înseamnă antreprenoriatul și business-ul în România, despre carieră, educație, management de companie și management personal, dar și despre evoluție personală și profesională și mentalitate de câștigător.

Participanții la INSIDE Business Minds pot discuta în mod direct, să pună întrebările care îi preocupă și să primească recomandari dintr-o experiență deja trăită, utile pentru evoluție personală și profesională.

INSIDE Business Minds sunt evenimente-interviu, pe scena sălii Dalles, cu antreprenori de succes cu care vom vorbi live despre afacerea lor, de la începuturi. Dar și despre ei, oamenii din spatele cifrelor de afaceri, să aflăm cum le-au venit ideile, ce oportunități au valorificat, ce i-a inspirat, motivat și încurajat.

Informații suplimentare și bilete sunt disponibile online la adresa: https://www.bilete.ro/inside-business-minds/

Introduceți evenimentul în

Softlead

Softlead

Softlead este singurul marketplace cu rol de generator de lead-uri din România, peste 600 de soluții software fiind listate în cadrul platformei. 

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Cybersecurity - Powerful security made simple

Cybersecurity - Powerful security made simple, dedicat profesioniștilor IT și specialiștilor în cybersecurity, este împărțit pe două direcții: Enterprise Security și Hardware Security și va dezbate provocările cu care se confruntă industria în această perioadă dificilă.

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

Descoperă secretele universului Google Cloud

Evenimentul Google Cloud pentru companii este unul ce trebuie să fie cuprins în agenda tuturor celor care vor să învețe mai multe despre beneficiile soluțiilor în cloud, pornind de la informații de bază.

Citește tot arrow_forward