International Electric & Automation Show 2017

  • BUCURESTI - Palatul Parlamentului
  •    19 Septembrie 2017

The International Electric & Automation Show 2017  propune o platformă de business diferită de cele existente până acum, bazată pe concepte inovatoare.

The International Electric & Automation Show 2017  propune o platformă de business diferită de cele existente până acum, bazată pe concepte inovatoare. Încă din anul 2005, IEAS a adus împreună companii influente din industriile electrice, automatizări și piețe de consum din domeniu, precum și târguri și expoziții recunoscute la nivel internațional.

Ediția IEAS din acest an va aduce în același loc informații relevante din domeniul echipamentelor electrice, din industria electrică, punând accent pe socializarea dintre participanți și încurajând relaționarea în vederea stabilirii noilor conexiuni de business.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara

Innovation Labs, programul de accelerare pentru start-up-uri tehnice și mentorat pentru tineri antreprenori, studenți și cercetători, invită pasionații de tehnologie și inovare digitală să își materializeze ideile în cadrul Hackathoanelor și programelor de mentorat de 7 luni.

Citește tot arrow_forward

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward

ISACA Romania Chapter Virtual event

 ISACA Romania Chapter and Revista CARIERE organizează evenimentul online cu tema ”Expect the unexpected. Rewind. Reshape. Rethink. Restart” în perioada 2 – 4 Martie 2021. Pe parcursul celor trei zile, în cadrul ISACA Romania Chapter Virtual Event vor fi dezbătute subiecte fierbinți legate de guvernanță și reglementări privind controlul și securitatea inf...

Citește tot arrow_forward