International Electric & Automation Show 2017

  • BUCURESTI - Palatul Parlamentului
  •    19 Septembrie 2017

The International Electric & Automation Show 2017  propune o platformă de business diferită de cele existente până acum, bazată pe concepte inovatoare.

The International Electric & Automation Show 2017  propune o platformă de business diferită de cele existente până acum, bazată pe concepte inovatoare. Încă din anul 2005, IEAS a adus împreună companii influente din industriile electrice, automatizări și piețe de consum din domeniu, precum și târguri și expoziții recunoscute la nivel internațional.

Ediția IEAS din acest an va aduce în același loc informații relevante din domeniul echipamentelor electrice, din industria electrică, punând accent pe socializarea dintre participanți și încurajând relaționarea în vederea stabilirii noilor conexiuni de business.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

GPeC SUMMIT

E-Commerce și Digital Marketing în mijlocul celui mai important eveniment de profil din Europa de Est: Speakeri World-Class pentru prima dată în România, Content 100% practic, Expo cu 35+ companii top-notchNetworking cu participanți C-level din întreaga Europă, Festivitatea Gala Premiilor eCommerce – totul creat să te inspire. #CraftedToInspire...

Citește tot arrow_forward

Webstock 2020

Temele sunt alese cu mare atentie in fiecare an, pe baza celor mai noi tendinte in social media si comunicare de pe piata locala, dar si in urma propunerilor primite de la oamenii activi din comunitatea online.

Citește tot arrow_forward

ITFest

ITFest este un proiect cu tradiție în rândul celor pasionați de programare și adună, pe an ce trece, tot mai mulți participanți, atât din rândul elevilor de liceu, cât și din cel al studenților. Acesta oferă posibilitatea de a lua contact cu numeroase firme din mediul IT și de a creiona locurile de muncă într-un mod interactiv. ...

Citește tot arrow_forward