International Electric & Automation Show 2017

  • BUCURESTI - Palatul Parlamentului
  •    19 Septembrie 2017

The International Electric & Automation Show 2017  propune o platformă de business diferită de cele existente până acum, bazată pe concepte inovatoare.

The International Electric & Automation Show 2017  propune o platformă de business diferită de cele existente până acum, bazată pe concepte inovatoare. Încă din anul 2005, IEAS a adus împreună companii influente din industriile electrice, automatizări și piețe de consum din domeniu, precum și târguri și expoziții recunoscute la nivel internațional.

Ediția IEAS din acest an va aduce în același loc informații relevante din domeniul echipamentelor electrice, din industria electrică, punând accent pe socializarea dintre participanți și încurajând relaționarea în vederea stabilirii noilor conexiuni de business.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Conferința SKILLS of the FUTURE

Eveniment dedicat subiectului UpSkilling în care vom discuta cu peste 30 experți de top din mediul de business românesc care sunt ABILITATILE potrivite noii realități și CUM poți să le antrenezi rapid cu ajutorul soluțiilor bazate pe tehnologie, existente deja în piața locală de profil.

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

European Digital Commerce, powered by VTEX

European Digital Commerce, powered by VTEX, este un eveniment online interactiv dedicat comerțului electronic, care aduce laolaltă principalii jucători din (r)etail. 

Citește tot arrow_forward