Internet & Mobile World

  • BUCURESTI - Romexpo
  •    07 - 08 Octombrie 2015

Internet & Mobile World 2015 este cea mai amplă expo-conferintă B2B din România dedicată soluţiilor digitale & IT. Evenimentul aflat la a 4-a ediţie se va desfăşura în perioada 7-8 octombrie la Romexpo, în pavilionul central.

Internet & Mobile World 2015 este cea mai amplă expo-conferintă B2B din România dedicată soluţiilor digitale & IT. Evenimentul aflat la a 4-a ediţie se va desfăşura în perioada 7-8 octombrie la Romexpo, în pavilionul central.

Cui se adresează evenimentul?

Evenimentul se adresează liderilor vizionari care îşi doresc să utilizeze puterea tehnologiei pentru a construi business-uri inovative.

La eveniment sunt aşteptaţi 7300 de persoane cu funcţii de conducere, specialişti de marketing & IT, developeri şi antreprenori din toate industriile, atât din România cât şi din CEE.

Ce vor experimenta participantii in eveniment?

  • Au acces la cele mai noi trenduri din tehnologie şi informatii specializate de la 120 experţi de talie mondială şi locală. Cele 4 scene sunt structurate în “Main Stage”, “Digital & E-commerce Stage”, “Business Software Stage” şi “Developers Stage”.
  • Explorează 6000 m2 de spaţiu expo şi iau contact cu 130 de companii care expun cele mai importante soluţii digitale şi de IT.
  • Testează cele mai noi gadget-uri în cadrul unui spaţiu special intitulat “Future Corner”.
  • Networking targetat prin intermediul aplicaţiei MyConnector

De ce ar trebui să participi?

Este un context de networking şi de sharing de idei pe care nu ar trebui să îl ratezi.

Cum mă înregistrez în eveniment?

Accesul la IMWorld 2015 se face pe bază de înregistrare prealabilă, iar biletele pot fi achiziţionate online, accesând  imworld.ro.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Conferința SKILLS of the FUTURE

Eveniment dedicat subiectului UpSkilling în care vom discuta cu peste 30 experți de top din mediul de business românesc care sunt ABILITATILE potrivite noii realități și CUM poți să le antrenezi rapid cu ajutorul soluțiilor bazate pe tehnologie, existente deja în piața locală de profil.

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward