Internet and Mobile World 2013 - editie cu dubla anvergura

  • BUCURESTI
  •    09 Octombrie 2013

Internet and Mobile World, cea mai ampla expo-conferinta dedicata solutiilor digitale de business, va avea loc pe 9-10 octombrie, in Bucuresti, la Romexpo (pavilioanele C1 si C2). Internet and Mobile World reuneste speakeri internationali de top, consultanti, dezvoltatori de solutii digitale si reprezentanti ai companiilor care pot adopta noile solutii pentru amplificarea proiectelor de business.

Internet and Mobile World, cea mai ampla expo-conferinta dedicata solutiilor digitale de business, va avea loc pe 9-10 octombrie, in Bucuresti, la Romexpo (pavilioanele C1 si C2). Internet and Mobile World reuneste speakeri internationali de top, consultanti, dezvoltatori de solutii digitale si reprezentanti ai companiilor care pot adopta noile solutii pentru amplificarea proiectelor de business.

Editia a doua a evenimentului introduce noi elemente in structura si anvergura Internet and Mobile World. Astfel, expo-conferinta are o structura noua, compusa din trei "lumi":  

Marketing Technologies World

  • focus pe cele mai recente inovatii in marketing, subiecte dezvoltate in detaliu in cadrul conferintelor si regasite in solutiile de ultim moment prezente in zona expozitionala.

Mobile and Apps World

  • cele mai recente solutii pentru mobile app development, site-uri mobile, mobile commerce, augmented reality, mobile payments, mobile advertising, email marketing catre mobil si tablete.

Business Software World

  • include un showcase de produse software, servicii IT si sisteme de solutii ICT - dezvoltare de software personalizat, solutii CRM sau cloud.

Fiecare dintre aceste “lumi” include o scena de conferinta si o zona expozitionala dedicata, iar rolul sau este acela de a oferi o viziune completa asupra businessului online si de a pune la dispozitia participantilor solutii personalizate.

 "Challenge-ul in organizarea unui astfel de eveniment este sa anticipezi noile trenduri si sa le dai voce  astfel incat sa poti veni realmente in intampinarea business-urilor care au nevoie de cele mai noi solutii digitale pentru a-si creste profitabilitatea proiectelor.  Ne propunem sa facilitam cat mai multe sinergii de business in cadrul IMWorld 2013, motiv pentru care am si gandit noua structura." declara Cristian Hossu, initiatorul Internet an Mobile World.

Zona expozitionala IMWorld pregateste prezenta a 130 de companii care propun solutii de business inteligente, de ultim moment si care pot aduce inovatie in cadrul unui proiect. Furnizorii care doresc sa fie prezenti intr-un context de business networking si business development dedicat mediului digital, alaturi de cele mai dinamice companii ale momentului, isi pot rezerva un spatiu personalizat pana pe 31 iulie la [email protected] Pana in prezent, peste 90 de companii au confirmat participarea la eveniment.

In noua formula, Internet and Mobile World anticipeaza prezenta a 5000 de vizitatori in pozitii de top si middle management - Business owners, CEO's, General managers si din departamente precum Marketing, Online Strategy, Design and Development, Business Development, Operations, Sales, Planning, Finance, Human Resources.

Accesul vizitatorilor se face pe baza de pre-inregistrare, iar bilete Ealy Bird ofera un discount de 50% si sunt disponibile pe http://www.imworld.ro pana pe 30 august.

Despre UNIVERSUM EVENTS

Editia 2012 Internet and Mobile World a marcat un start in lumea business-ului digital din Romania, reunind 75 de companii din mediul online si mobile, 120 de sesiuni inspirationale, peste 30 de speakeri internationali, 3300 de vizitatori din mediul de business, intr-un eveniment care s-a concretizat in 10760 leaduri de business create pe parcursul celor trei zile.

Internet and Mobile World este un eveniment concept aflat sub semnatura Universum Events – companie construita in jurul conceptului de event arhitecture. Universum Events este si organizatorul „Innovation Summit” primul eveniment dedicat in exclusivitate inovatiei in business din Romania.

 

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

SAFe® Advanced Scrum Master (SASM Certification)

Acest curs de doua zile pregateste Scrum Masters pentru un rol de leadership in coordonarea unui proces de implementare a Scaled Agile Framework (SAFe®) in cadrul unei echipe, program sau organizatie Agile. Training-ul abordeaza subiecte legate de facilitarea interactiunilor intre echipe pentru a sprijini respectarea programului si un proces continuu de imbunatatire. 

Citește tot arrow_forward

Business Days București

Evenimentul Business Days București 2019, ce va avea loc în perioada 11-12 decembrie, capitalizează resursele și cunoștințele acumulate în cadrul uneia dintre cele mai mari comunități de antreprenori și experți din România, formate și consolidate în decursul unui deceniu de activitate pe piața locală. Participanții – antreprenori, manageri, profesioniști...

Citește tot arrow_forward

Cyber Security Trends 2020

Cybersecurity Trends este un eveniment care își propune să sporească gradul de conștientizare în privința amenințărilor crescânde provocate de infracționalitatea cibernetică și să ofere sfaturi și soluții de apărare împotriva acestora prin furnizarea de informații de la principalele companii specializate pe securitate informatică, asociații de profil și in...

Citește tot arrow_forward