Introducere in Design Thinking

  • BUCURESTI - TechHub Bucharest
  •    13 Noiembrie 2019

Design Thinking reprezinta un proces interativ in care cautam sa intelegem utilizatorul, sa provocam presupunerile cu care pornim la drum si sa redefinim problemele astfel incat sa identificam strategii si solutii alternative, care poate nu ne sunt vizibile initial. In acelasi timp, Design Thinking ofera o abordare bazata pe solutii pentru anumite probleme. Este un mod de a gandi si a lucra, cat si o colectie de metode practice.

La a treia intalnire a Tech Startup School va propunem o experienta condensata de introducere in Design Thinking. In maximum doua ore veti experimenta procesul de Design Thinking si veti remodela un produs sau o experienta punand accent pe oameni si nevoi, pe testare si prototipare rapida.

Ghidul nostru va fi Tudor Juravlea: este co-fondator al Design Thinking Society si faciliteaza proiecte cu Design Thinking de mai mult de 5 ani. Tudor a aplicat metoda in User Experience Design si Service Design pe proiecte reale, pentru companii de Telecom, Banking și Energie. Are experiența și în lucrul cu Startup-uri și ONG-uri.

Tudor iubeste tehnologia si creatorii, insa stie ca software-ul nu este facut sa reziste peste timp, dar solutiile sunt cele care raman. Tehnologia poate fi disruptiva doar atunci cand pune utilizatorii in centrul experientei. El considera ca cea mai mare maladie a oricarui business este sa uite de propriii clienti. Si ca cel mai mare risc pe care il avem ca rasa umana este sa uitam ce ne face umani: curiozitatea de copil, empatia, creativitatea si colaborarea.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Innovation Labs deschide înscrieri la Hackathoanele din Cluj-Napoca, Iași și Timișoara

Innovation Labs, programul de accelerare pentru start-up-uri tehnice și mentorat pentru tineri antreprenori, studenți și cercetători, invită pasionații de tehnologie și inovare digitală să își materializeze ideile în cadrul Hackathoanelor și programelor de mentorat de 7 luni.

Citește tot arrow_forward

Digital Marketing Forum 2021

De 14 ani, Digital Marketing Forum este o experienta exceptionala de invatare. Este o sursa de know-how, inspiratie si studii de caz relevante. Este evenimentul de referinta pentru specialistii in marketing si comunicare online. 

Citește tot arrow_forward

CodeCamp

Codecamp este prima conferință de IT organizată la nivel național și unul dintre cele mai importante evenimente din industrie. 

Citește tot arrow_forward