Introducere in Design Thinking

  • BUCURESTI - TechHub Bucharest
  •    13 Noiembrie 2019

Design Thinking reprezinta un proces interativ in care cautam sa intelegem utilizatorul, sa provocam presupunerile cu care pornim la drum si sa redefinim problemele astfel incat sa identificam strategii si solutii alternative, care poate nu ne sunt vizibile initial. In acelasi timp, Design Thinking ofera o abordare bazata pe solutii pentru anumite probleme. Este un mod de a gandi si a lucra, cat si o colectie de metode practice.

La a treia intalnire a Tech Startup School va propunem o experienta condensata de introducere in Design Thinking. In maximum doua ore veti experimenta procesul de Design Thinking si veti remodela un produs sau o experienta punand accent pe oameni si nevoi, pe testare si prototipare rapida.

Ghidul nostru va fi Tudor Juravlea: este co-fondator al Design Thinking Society si faciliteaza proiecte cu Design Thinking de mai mult de 5 ani. Tudor a aplicat metoda in User Experience Design si Service Design pe proiecte reale, pentru companii de Telecom, Banking și Energie. Are experiența și în lucrul cu Startup-uri și ONG-uri.

Tudor iubeste tehnologia si creatorii, insa stie ca software-ul nu este facut sa reziste peste timp, dar solutiile sunt cele care raman. Tehnologia poate fi disruptiva doar atunci cand pune utilizatorii in centrul experientei. El considera ca cea mai mare maladie a oricarui business este sa uite de propriii clienti. Si ca cel mai mare risc pe care il avem ca rasa umana este sa uitam ce ne face umani: curiozitatea de copil, empatia, creativitatea si colaborarea.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

ITFest

ITFest este un proiect cu tradiție în rândul celor pasionați de programare și adună, pe an ce trece, tot mai mulți participanți, atât din rândul elevilor de liceu, cât și din cel al studenților. Acesta oferă posibilitatea de a lua contact cu numeroase firme din mediul IT și de a creiona locurile de muncă într-un mod interactiv. ...

Citește tot arrow_forward

Webstock 2020

Temele sunt alese cu mare atentie in fiecare an, pe baza celor mai noi tendinte in social media si comunicare de pe piata locala, dar si in urma propunerilor primite de la oamenii activi din comunitatea online.

Citește tot arrow_forward

go>tech world

GoTech World (anterior denumit Internet & Mobile World), un manifesto al digitalizării adresat întregului ecosistem de business din Europa Centrală și de Est, are loc și anul acesta, însă online. 

Citește tot arrow_forward