Introducere in Design Thinking

  • BUCURESTI - TechHub Bucharest
  •    13 Noiembrie 2019

Design Thinking reprezinta un proces interativ in care cautam sa intelegem utilizatorul, sa provocam presupunerile cu care pornim la drum si sa redefinim problemele astfel incat sa identificam strategii si solutii alternative, care poate nu ne sunt vizibile initial. In acelasi timp, Design Thinking ofera o abordare bazata pe solutii pentru anumite probleme. Este un mod de a gandi si a lucra, cat si o colectie de metode practice.

La a treia intalnire a Tech Startup School va propunem o experienta condensata de introducere in Design Thinking. In maximum doua ore veti experimenta procesul de Design Thinking si veti remodela un produs sau o experienta punand accent pe oameni si nevoi, pe testare si prototipare rapida.

Ghidul nostru va fi Tudor Juravlea: este co-fondator al Design Thinking Society si faciliteaza proiecte cu Design Thinking de mai mult de 5 ani. Tudor a aplicat metoda in User Experience Design si Service Design pe proiecte reale, pentru companii de Telecom, Banking și Energie. Are experiența și în lucrul cu Startup-uri și ONG-uri.

Tudor iubeste tehnologia si creatorii, insa stie ca software-ul nu este facut sa reziste peste timp, dar solutiile sunt cele care raman. Tehnologia poate fi disruptiva doar atunci cand pune utilizatorii in centrul experientei. El considera ca cea mai mare maladie a oricarui business este sa uite de propriii clienti. Si ca cel mai mare risc pe care il avem ca rasa umana este sa uitam ce ne face umani: curiozitatea de copil, empatia, creativitatea si colaborarea.

Introduceți evenimentul în

Vrei să fii la curent cu evenimentele din IT&C?

Bucharest Tech Week 2020

București devine pentru al cincilea an la rând capitala tehnologiei timp de o săptămână.

Citește tot arrow_forward

HR 21. Recalibration

HR 21. Recalibration, este împărțit pe două direcții: HR processes și Tech integration in HR și se adresează tuturor specialiștilor în HR, dar și General Managers, CEO, antreprenorilor din orice domeniu de business.

Citește tot arrow_forward

Robotic Process Automation- Adding process to performance

Robotic Process Automation- Adding process to performance, primul eveniment-conferință dedicat conținutului și tehnologiilor RPA din România, se adresează factorilor de decizie dintr-o companie, precum General Managers, CEO, CIO, CTO, COO, CFO, antreprenorilor, din domenii precum Producție, Transport sau Logistică.

Citește tot arrow_forward