Introducere in Git

BUCURESTI

,  
Dimitrie Pompeiu nr 5-7 , cladirea C, etaj 5, sector 2, Bucuresti, 014459
27 - 29 noiembrie 2018    

Programul nostru de training este o introducere in git si le ofera participantilor toate informatiile necesare pentru a invata cum sa lucreze cu unul din cele mai avansate Version Control System din lume – un sistem rapid, ieftin si care permite mai multe fluxuri de lucru. In cadrul cursului vom discuta despre elementele de baza ale distributed VCS, vom invata despre functionalitatile cele mai utile ale git si participantii vor avea ocazia sa practice utilizarea acestora in cadrul mai multor exercitii.

Subiecte curs

  • Ce este git
  • Cum lucram cu un singur repository
  • Cum lucram cu local branches
  • Parallel work cu git
  • Comenzi specifice

 

 

Pentru informații suplimentare accesați site-ul evenimentului.

Introduceți evenimentul în

2018-11-27

2018-11-29

Yes

Yes

1

1

2018-11-27

Luxoft Training este divizia externa de training IT&C a Luxoft, una dintre cele mai mari companii de software si servicii informatice. Programele noastre de training sunt bazate pe cele mai noi tehnologii IT si includ subiecte din toata aria de software development:  Programare (Java, .Net,...

Ai nevoie de o aplicație?

1
2

alte Evenimente it&c

Python Fundamentals

19 - 23 noiembrie 2018

Python este un limbaj de programare dinamic si extrem de puternic, utilizat in cele mai diverse domenii, inclusiv in telecom sau finance. In cadrul acestui training de 40 de ore participantii vor invata cum sa programeze si sa lucreze cu Python – de la elemente de baza pana la functii avansate.

citeste tot

Curs dezvoltare cu Java® SE7 - Incepatori

19 - 23 noiembrie 2018

Programul Java a fost dezvoltat la inceputul anilor 90 iar versiunea Java SET a fost lansata in 2011. In prezent, Java este unul dintre cele mai populare limbaje de dezvoltare a aplicatiilor la nivel enterprise. Un standard pentru dezvoltarea de aplicatii comerciale la scara larga si medie. Este o tehnologie matura, bine formata si aflata intr-un proces continuu de evolutie.

citeste tot

Voxxed Days Cluj

21 - 22 noiembrie 2018

Cea de-a doua ediție a Conferinței Voxxed Days Cluj-Napoca va avea loc anul acesta pe 21-22 Noiembrie 2018!

citeste tot